myślę, że dobrze byłoby zacząć jutro od jakieś uroczystej modlitwy... np. śluby jasnogórskie lub Milenijny Akt oddania Polski w macierzyńską niewolę Maryi, Matki Kościoła, za wolność Kościoła Chrystusowego ? jakiś akt zawierzenia...
bo w mojej róży mamy takie obrazki z patronem wraz z modlitwa zawierzenia... i możnaby zaprojektować taki obrazek z wizerunkami różnych polskich świętych, potem wydrukować, zalaminować i rozesłać ludziom, jako taka wspólnotowa legitymacja:)
AgoMario - jeszcze nikt, ale Cielinka się zadeklarowała, że w razie braku chętnych, przejmie do pięciu tajemnic:) a jeżeli nawet ona by nie mogła, to jest to następna po mojej, więc też mogę wziąć
[cite] DOEtata:[/cite]bo w mojej róży mamy takie obrazki z patronem wraz z modlitwa zawierzenia... i możnaby zaprojektować taki obrazek z wizerunkami różnych polskich świętych, potem wydrukować, zalaminować i rozesłać ludziom, jako taka wspólnotowa legitymacja:)
no to trzeba pogadać z Pawłem, może to nie jest dużo roboty...
u mnie w róży mam namiary do wszystkich, tel, adres no i staram się jako zelator o zapewnieniu członków o ciągłości modlitwy (raz na miesiąc dzwonię, smsuję z informacją o zmianie tajemnicy)
DOEtato - Ja będę co miesiąc zmieniała listę w pierwszym poście - plus stale podbijała wątek. Nasza Róża jest nietypowa, bo internetowa, więc może forum wystarczy?
Ewentualnie dwa dni przed zmianą ktoś zrobi alarm i przypomni, że to już
Komentarz
Może lepiej poprawić? Czy mam zwidy...?
Edit:Czy czegoś nie zrozumiałam?
ale to nie zwidy, ino normalka. zapytaj Bridget, też dziś tak "doczytałam" sobie w jej poście
Paweł od Oli
link
no to trzeba pogadać z Pawłem, może to nie jest dużo roboty...
a Pawła zapytam
:clap::clap::clap::clap::clap::clap:
DEO GRATIAS!!!
:tooth:
Jak najbardziej :bigsmile:
Ewentualnie dwa dni przed zmianą ktoś zrobi alarm i przypomni, że to już
A kto będzie patronem?
Wszyscy polscy Święci, tak?
edit; napisz na maila do ProMamy.