Jest komplet 20 osób - mamy R??ŻĘ! --> teraz zbieramy chętnych do trzeciej!
- Każda osoba odmawia dziennie jedną tajemnicę różańca - tą, którą wybrała.
- Rozpoczynamy JUTRO wyjątkowo odmówieniem "Ślubów Jasnogórskich" - druga Róża też startuje, razem z pierwszą
- osoby odmawiające Zwiastowanie i Ukoronowanie Matki Bożej na Królową Nieba i Ziemi odmawiają modlitwy, odpowiednio, początkowe (Skład Apostolski, Ojcze Nasz, 3x Zdrowaś Mario, Chwała Ojcu) i końcowe (Pod Twoją Obronę) (jako że zaczynają i kończą różaniec)
- pozostałe osoby odmawiają tylko dziesiątkę
- 01.12.2011 zmieniamy tajemnice, czyli przechodzimy o "tajemnicę dalej". Będzie o tym głośno...
- Udział w Róży, póki co, jest bezterminowy. Gdyby ktoś miał trudności z wypełnieniem zobowiązania, proszony jest o zgłoszenie się Forum bowiem nie znosi próżni i na pewno ktoś przejmie modlitwę
Komentarz
Jest komplet 20 osób - mamy R??ŻĘ! --> teraz zbieramy chętnych do trzeciej!
- Każda osoba odmawia dziennie jedną tajemnicę różańca - tą, którą wybrała.
- Rozpoczynamy JUTRO wyjątkowo odmówieniem "Ślubów Jasnogórskich" - druga Róża też startuje, razem z pierwszą
- osoby odmawiające Zwiastowanie i Ukoronowanie Matki Bożej na Królową Nieba i Ziemi odmawiają modlitwy, odpowiednio, początkowe (Skład Apostolski, Ojcze Nasz, 3x Zdrowaś Mario, Chwała Ojcu) i końcowe (Pod Twoją Obronę) (jako że zaczynają i kończą różaniec)
- pozostałe osoby odmawiają tylko dziesiątkę
- 01.12.2011 zmieniamy tajemnice, czyli przechodzimy o "tajemnicę dalej". Będzie o tym głośno...
- Udział w Róży, póki co, jest bezterminowy. Gdyby ktoś miał trudności z wypełnieniem zobowiązania, proszony jest o zgłoszenie się Forum bowiem nie znosi próżni i na pewno ktoś przejmie modlitwę
- Zapraszamy do Róż również osoby spoza forum!
Moniko - ja też jestem.:bigsmile:
Monika73 ja jestem zelatoram RRzDz i wydaje mi się, że nie przeszkadza jedno drugiem:)
Może odesłałeś na no-reply? Mi się to często zdaża
podajcie tylko tajemnice
Myślę, że na "dziesiątkę" nie będzie problemów z czasem.
Gdyby zebrała sie odpowiednia ilość osób, to proszę o dopisanie.
Może być każda tajemnica, najlepiej Chwalebne, za wyjątkiem I, bo tą będę odmawiać w listopadzie będąc już w innej Róży.
Agagaw - jest "Wniebowstąpienie"
Jesteście obie dopisane do pierwszego postu
to mimo braku kompletu startujemy juz jutro, czy czekamy, az sie druga kolejka zbierze?
Jeżeli tak to ja się zgłaszam.
Tajemnica jaka zostanie, obojętnie.