A, nic...
Zwiastowanie to mi się z dzieckiem kojarzy, więc przyszło mi do głowy wczoraj nieśmiało, że wiem, że intencja inna, ale może dziś na wizycie u lekarza, jak dostanę wyniki badań, to będą na tyle w porządku, że może... No ale to wszystko tak nie działa, nie wiem co ja sobie myślałam.
No i zobaczyłam dziś dwa wyniki i obie z dr miałyśmy taką minę: :shocked: i na razie nie bardzo mogę z tym coś zrobić...Tzn. wpadłyśmy na pewien pomysł, ale tak mnie to już na wstępie zszokowało, że najpierw mam to przemyśleć.
I tyle - taka głupota.
:bn:
Ganno - na razie pierwsza Róża ma Wszystkich Świętych i Błogosławionych Polski
natomiast myślałam o tym, że może rzeczywiście, kiedy utworzy się druga Róża (a to już tuż tuż;) można by było to rozdzielić - i tak jedna byłaby od Świętych, druga od Błogosławionych
ale to już pod Wasze przemyślenie i decyzję
a propos, Druga Różo, myślcie powoli o tym, kto chciałby zostać "Zelatorem" (i co miesiąc zmieniał listę tajemnic, motywowałby, podbijał wątek:cool:
Komentarz
Magmonda, Modlitwa w Ogrójcu:)
wszystko jest w 1. i 123. poście
Zwiastowanie to mi się z dzieckiem kojarzy, więc przyszło mi do głowy wczoraj nieśmiało, że wiem, że intencja inna, ale może dziś na wizycie u lekarza, jak dostanę wyniki badań, to będą na tyle w porządku, że może... No ale to wszystko tak nie działa, nie wiem co ja sobie myślałam.
No i zobaczyłam dziś dwa wyniki i obie z dr miałyśmy taką minę: :shocked: i na razie nie bardzo mogę z tym coś zrobić...Tzn. wpadłyśmy na pewien pomysł, ale tak mnie to już na wstępie zszokowało, że najpierw mam to przemyśleć.
I tyle - taka głupota.
:bn:
myślałam przez moment, że chcesz jeszcze cztery tajemnice...
a propos "pani Kierowniczki" - nie wiem czemu, ale od razu przypomina mi się Bareja..
dobra, żartuję - i tak super że jest nas tyle - i tyle modlitwy! :ip::iw::ip::iw::ct:
ale..
wciąż czekamy na Nowych!
ciągle zapraszamy! Pamiętaj, bez Ciebie [yes, YOU!] ta Róża to nie to samo..... :cool:
-------------------------------------
wiem wiem! :D :D :D
Proszę o dopisanie go do listy.
Juz widzę...Biczowanie Pana Jezusa od dziś.
natomiast myślałam o tym, że może rzeczywiście, kiedy utworzy się druga Róża (a to już tuż tuż;) można by było to rozdzielić - i tak jedna byłaby od Świętych, druga od Błogosławionych
ale to już pod Wasze przemyślenie i decyzję
a propos, Druga Różo, myślcie powoli o tym, kto chciałby zostać "Zelatorem" (i co miesiąc zmieniał listę tajemnic, motywowałby, podbijał wątek:cool:
Zauważyłam, że już jest forumowicz z nickiem Janusz... to tak, aby nie było pomyłek.