Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

UWAGA!!! Małgorzata32 - modlitwa bardzo potrzebna

11415171920188

Komentarz

• my tez o 15 i 22

+++
  • Bedę z dziećmi codziennie o 15. Małgosiu, modli się nasza róża i nasi znajomi z DK, wspominam każdemu, kogo spotykam. Pamiętamy w naszej rodzinnej modlitwie i wszystkie krótkie westchnienia w ciągu dnia za Was.
    +++
  • Malgosiu wyslalam prosbe o modlitwe do tutejszych Dominikanek I do szczecinskiego Karmelu. Dalej pamietam +++
  • Małgosiu my też pamiętamy i modlimy się. Wczoraj nawet nie wiedząc, że o 22 mamy się modlić koronką modliliśmy się z mężem. :)

Nieustannie+++
  • My też - różaniec.
  • Będę o 15.00, jeśli marudny dzidziuś mi pozwoli.
    Z modlitwą +++
  • Wysłałam prośbę o modlitwę do Salwatorianów do Bagna.I modlitwa za was oczywiście +++
  • Ja też się postaram o 15.
  • Łączę sie o 15 modlitwą.
  • Odmówiłam koronkę +++
  • Orionisci z Krakowa,Izbicy Kuj,Bracia Pocieszyciele z Getsemani łacza sie w modlitwie.
    Cały czas pamietam
    +++++
  • Klarcia też - a bardzo rzadko mi się to zdarza, od początku jestem z Wami w modlitwie, ostatnio tak gorliwie się modliłam, gdy chodziło o Mony Józia.
  • Roraty, Komunia Św., Koronka o 15 za dziewczynki i za całą Waszą rodzinę.
    Przekazuję też dalej i wiem, że i inni się modlą.
    Małgosiu podziwiam Twoją ufność Miłosiernemu Jezusowi. Jestem pewna, że On nie zawiedzie tej ufności.
    +++
  • Wiecie co??....
    ja najbardziej obawiałam się że to uniesienie modlitewne potrwa dwa dni i koniec...
    A widzę, że wszyscy mocno wspierają Małgosię ...
    Wspaniale się czyta to ogólne wsparcie, także na facebooku.
    Bóg jest Wielki i Łaskawy...
    Działa cuda - także tu, na forum...
    Mąż do mnie dzwoni z pracy i pyta jak dziewczyny, czy jest jakaś poprawa.. jak forum wspiera....
    Niesamowite, ale nagle, choć całkiem obcy, staliśmy się Wielką Rodziną...
    Mnie to umacnia...
    Małgosiu , Ty i Twoja rodzina staliście się najważniejszym członkiem tej Rodziny.
    Jezu ufam Tobie!
    Codzienne Roraty, Komunia i modlitwy, m.in. Koronka za Was.
    +++
  • Codziennie:
    Roraty, 15.00, 22.00 i tak naprawdę...

cały czas ...

jakoś tak nic mi nie idzie...

wciąż o Was myślę i proszę u Boga o łaski dla Was...

+++

K
  • Ja szczególnie się modlę za Zbyszka, Tatę dziewczynek, bo łatwo w takich chwilach o rozpacz i nieuzasadnione poczucie winy.
  • Koronkę o 15 odmówiłam...
    Moje córki po powrocie ze szkoły od razu pytały o Weronikę i Olę...
  • o 22 koronka+++
  • Mój mąż też pyta codziennie.
  • Będę o 22.
  • U mnie dalsza rodzina dzwoni i dopytuje, a mój mąż podczytywał ten wątek-wcześniej nie czytał nic z forum.także koleżanki, nawet mniej wierzące się modlą.

Trwajmy więc!
    +++
  • http://img815.imageshack.us/img815/1152/ranieczaweronikiol.png

Niesamowite...
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.