Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Klub Rozmodlonych Żon - Módlmy się za naszych mężów - Jest nas 231!

1202123252648

Komentarz

• edytowano marca 2012
    Witam wszystkich! :)
    Jestem w Klubie Rozmodlonych Żon (Numer 69 Dorota (od Haku)) i chciałam się przywitać i przedstawić. :)
    Jestem Dorota z Sulejówka i bardzo się cieszę, że do Was dołączyłam bo dało mi to ogromną motywacje do codziennej modlitwy za mojego męża. :)
    Ciesze się że jestem tu z Wami. :)
    przy okazji prosiłabym o szczególna modlitwę za mojego męża, który w przyszłym tygodniu leci w podróż służbową do Madrytu... o szczęśliwą podróż i bezpieczny powrót do domu.
    Pozdrawiam
    @Dori, dopiero dziś nadrabiam ten wątek. Ja też jestem z Sulejówka. Może jakieś wiosenne spotkanie w realu? Mieszkam na osiedlu przy lesie, dawnym wojskowym.
  • Haku, jak będziesz miała moment, to dopiszesz DorotęB, o której pisałam 2 dni temu?
  • Dopisałam :)

@Aga, jak praca męża?
  • Haku, dziękuję za dopisanie koleżanki @};- . Małżonek chyba zadowolony - właśnie się uczy. Przychodzi raczej w dobrym nastroju i koledzy w tej firmie też chyba ok - pracuje na sali z samymi panami.

OT A jak Twoje pisanie?

Pytam, bo sama zmagam się z rozproszeniami itp. ale nie ustaję, tyle, że b powoli mi to idzie.

Dzięki za modlitwę ogromne.

• Nieustająco +++

Ps. A w Męża pracy sytuacja się prostuje :) Chwała Panu!
  • Dziewczyny ,
    polecam Waszym modlitwom Mojego Męża, który dziś leci w kolejną podróż - o szczęśliwy powrót dla Niego!
  • +++

polecam też mojego, na którym spoczywa ciężar podjęcia ważnej decyzji oby podjął właściwą...
  • Dziękuję za modlitwy, Piotr zmienia pracę, ma być lepiej, bardzo się cieszymy;
    i nieustannie pamiętam o wszystkich mężach
    +++
    K
  • Mój znowu ma cięzki okres pod koniec miesiąca, więc proszę o modlitwę.
  • edytowano kwietnia 2012
    Ja też chcę dołączyć, choć bardziej potrzebuję.
  • Nieustannie +++
  • Witam po przerwie wielkopostnej, cały czas trwając w modlitwie+++
  • Wreszcie nie mam listka, niniejszym proszę o dopisanie mnie do listy.
    Ojejuju, trafiłaś na zaszczytne, 24 miejsce dotąd zajmowane przez Prayboya :D

Powiem Wam, że mi modlitwa za mego męża i za Waszych też idzie czasem jak po grudzie, przez zaciśnięte zęby. Ale idzie.
  • Haku, zaniedbałam ostatnio to nasze wstawiennictwo. Wracam :x koniecznie. teraz zaraz @};-
  • Bo Prayboy to mężczyzna :D
  • Ja zaniedbałam
    :\">
    Za to świetnie mi idzie oskarzanie, zrzucanie winy i ogólne narzekanie na małżonka. Czas zacisnąć zeby i na kolana, innej rady ni ma.
  • Ja zaniedbałam
    :\">
    Za to świetnie mi idzie oskarzanie, zrzucanie winy i ogólne narzekanie na małżonka. Czas zacisnąć zeby i na kolana, innej rady ni ma.
    Popraw się :)
    Mnie idzie świetnie, a mąż z najlepszego staje się... nadal najlepszy 
    ;;)
  • Mam prośbę... Nie chcę pisać bardziej konkretnie, ale bardzo Was proszę o modlitwę do Miłosierdzia Bożego w mojej i J intencji, żeby Bóg zechciał spełnić pragnienie mojego serca... Jeśli jest ono godziwe i taka Jego wola... Bardzo mi na tym zależy. Bóg zapłać.
  • Mam prośbę... Nie chcę pisać bardziej konkretnie, ale bardzo Was proszę o modlitwę do Miłosierdzia Bożego w mojej i J intencji, żeby Bóg zechciał spełnić pragnienie mojego serca... Jeśli jest ono godziwe i taka Jego wola... Bardzo mi na tym zależy. Bóg zapłać.
    +++
  • Pamiętam codziennie +++
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.