Bardzo Was proszę za modlitwę za mojego męża - musi złożyć pracę do 20 maja a na razie wszystko jak po grudzie ( czas się kończy, a tu jeszcze wyszarpują wszyscy w koło te ostatki na pisanie, pojawiają się problemy techniczne (komputery za wolno liczą), informatyczne i w ogóle wszystko jest źle.
chyba się nie da za bardzo - Haczor rozciąga białka już na dwóch-trzech komputerach, ponieważ są duże, zajmuje to wiele dni Myślę, że muszę czas tak zorganizować aby przygotować mu furę jedzenia i napoje w dzbanach a następnie wybyć na cały dzień z Felą, inaczej nie da rady
cięzko mi idzie ostatnio modlitwa za męża - niedługo finisz jego pracy, i bytka nie bytka czy się wyrobi... atmosfera staje się gęsta i miewam dosyć delikatnie mówiąć
Ale tym bardziej trzeba się modlić, bo Zły działa!
Komentarz
ale poprawiam się od zaraz!
Wiecie kiedyś prosiłam o modlitwę w intencji koleżanki. I tak bardzo się cieszę, bo otrzymała łaskę spowiedzi. Ona nadal walczy o swoje małżeństwo.
Miłosierny Jezus tak ją pięknie prowadzi, a ona wreszczie zaczyna wierzyć, że nie ma Wiekszego przyjaciela w życiu.
+++
Anna78 - wspaniale! To wzmacnia i naszą wiarę, gdy widzimy jak Jezus działa cuda w życiu naszych bliskich @};-
Wspaniale ze wzgledu na koleżankę, że jest tak blisko Pana Jezusa Miłosiernego
Małżeństwo? Nie takie cuda się zdarzały
Kurcze, wzruszyłam się
a jak koleżanka i jej mąż mają na imię, jeśli można spytać?
Myślę, że muszę czas tak zorganizować aby przygotować mu furę jedzenia i napoje w dzbanach a następnie wybyć na cały dzień z Felą, inaczej nie da rady
To się pomodlę!
Chyba dobry plan, żeby zostawić z prowiantem i napojem , dobra żona z Ciebie
śliczny awatarek
Emilia na tapetę Cię/Was biorę kochana! +++
A ja się zaniedbałam i owoce zaraz "zgniły"... I jaki power we mnie wstąpił - jak sobie to uświadomiłam!? :-)
Nie ustawać... Nie ustawać...
Haku. Co to? Magisterium? Doktorat? Habilitacja? Będę pamiętać!!!
Są takie tematy, co "ważą" sporo... ;-) Wiem coś o tym...
Drgnęło cuś do przodu?
Haczorowi udało się znaleźć błąd informatyczny w programie
Oj, z tymi błedami!? @-) Mój Małż też czasami ślęczy... Gratki zatem!
+++
cięzko mi idzie ostatnio modlitwa za męża - niedługo finisz jego pracy, i bytka nie bytka czy się wyrobi... atmosfera staje się gęsta i miewam dosyć delikatnie mówiąć
Ale tym bardziej trzeba się modlić, bo Zły działa!