Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Klub Rozmodlonych Żon - Módlmy się za naszych mężów - Jest nas 231!

1212224262748

Komentarz

• Zgłaszam tylko że nadal biorę udział, codziennie w klubie ;-) 
  • Ja też codziennie pamiętam.
  • Ja sie  niestety też zaniedbuje...

ale poprawiam się od zaraz!
  • *Duke też się muszę wciąż poprawiać z tym klubowaniem :) już
  • I ja miałam kilka zaniedbanych dni, ale, ale...! Nadrabiam! i to już! :)
  • Wiecie kiedyś prosiłam o modlitwę w intencji koleżanki. I tak bardzo się cieszę, bo otrzymała łaskę spowiedzi. Ona nadal walczy o swoje małżeństwo.

Miłosierny Jezus  tak ją pięknie prowadzi, a ona wreszczie zaczyna wierzyć, że nie ma Wiekszego przyjaciela w życiu.

+++

• Anna78 - wspaniale! To wzmacnia i naszą wiarę, gdy widzimy jak Jezus działa cuda w życiu naszych bliskich @};-

Wspaniale ze wzgledu na koleżankę, że jest tak blisko Pana Jezusa Miłosiernego

Małżeństwo? Nie takie cuda się zdarzały

Kurcze, wzruszyłam się

a jak koleżanka i jej mąż mają na imię, jeśli można spytać?

• Bardzo Was proszę za modlitwę za mojego męża - musi złożyć pracę do 20 maja a na razie wszystko jak po grudzie :(( czas się kończy, a tu jeszcze wyszarpują wszyscy w koło te ostatki na pisanie, pojawiają się problemy techniczne (komputery za wolno liczą), informatyczne i w ogóle wszystko jest źle.

• Haku, a jak poza modlitwą możemy pomóc?
  • chyba się nie da za bardzo - Haczor rozciąga białka już na dwóch-trzech komputerach, ponieważ są duże, zajmuje to wiele dni :|
    Myślę, że muszę czas tak zorganizować aby przygotować mu furę jedzenia i napoje w dzbanach a następnie wybyć na cały dzień z Felą, inaczej nie da rady 
  • To się pomodlę!

Chyba dobry plan, żeby zostawić z prowiantem i napojem :), dobra żona z Ciebie

• Haku - może przyjedź do mnie? :)
  • Haku - może przyjedź do mnie? :)
    nie da rady :( gdyby nie praca, to bym może i wpadła, ale pracuję jutro a potem od piątku :(
  • rozumiem. Będę pamiętać o Was, by się poukładało odpowiednio. ++
    śliczny awatarek :D
  • codziennie za mężów naszych +++
    Emilia na tapetę Cię/Was biorę kochana! +++
  • ja też pamiętam o naszych mężach codziennie +++
  • A ja się zaniedbałam i owoce zaraz "zgniły"... I jaki power we mnie wstąpił - jak sobie to uświadomiłam!? :-)

Nie ustawać... Nie ustawać...

Haku. Co to? Magisterium? Doktorat? Habilitacja? Będę pamiętać!!!

• Na razie licencjat, ale dosyć ciężki :D

• Są takie tematy, co "ważą" sporo... ;-) Wiem coś o tym...

Drgnęło cuś do przodu?

• Na razie jeden mały sukcesik - ale ważne, że do przodu.
    Haczorowi udało się znaleźć błąd informatyczny w programie :)
  • Oj, z tymi błedami!? @-) ; Mój Małż też czasami ślęczy... Gratki zatem!

• podbijam.

cięzko mi idzie ostatnio modlitwa za męża - niedługo finisz jego pracy, i bytka nie bytka czy się wyrobi... atmosfera staje się gęsta i miewam dosyć delikatnie mówiąć :(

Ale tym bardziej trzeba się modlić, bo Zły działa!
  • @Haku - to będę pamiętać szczególnie i o Was.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.