Haku, masz 182! Wstyd mi tylko, że tak późno się przyłączam ">
A ta ostatnia modlitwa:
INNE MODLITWY:
"I że cię nie opuszczę i że cię nie opuszczę w godzinie ciemności światłem mi będziesz w godzinie smutku łzą mi będziesz aż do śmierci aż do śmierci w pokuszeniach w dolach i niedolach w słońcach i gwiazdach w niebach i piekłach tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i wszyscy święci i wszyscy święci tak nam dopomóżcie na śmierć i życie Amen. Amen
Jakby stworzona, żeby odmawiać ją wspólnie! Zabieram się właściwie od ślubu, żeby męża do wspólnej modlitwy zmobilizować i jakoś mi nie wychodziło... Dziś mi się uda!
Hejka, modlące się żony...dobrze, że jesteście. Małż mnie czasem zaskakuje - wczoraj szybko skończył swoje ulubione gry i pozmywał wszystkie naczynia... :-B :-*
Chciałam zgłosić, że zmieniam formę modlitwy na taką "własnymi słowami" taka mi jakoś łatwiej teraz przychodzi, łatwiej włączyć Waszych mężów
O większe zaufanie Bogu niż własnym możliwościom. Bo mam nieodpatrte wrażenie, że jakoś tego zaufania tak do końca brak. Niby ufa, ale...No właśnie! Zawsze jest jakieś ale.
Komentarz
jakie są zasady?czy mamy jakieś ustalone modły?Proszę o szybkie wprowadzenie
">
To co? Chcesz być numerem 182?
Chwała Panu!
+
"I że cię nie opuszczę
i że cię nie opuszczę
w godzinie ciemności
światłem mi będziesz
w godzinie smutku
łzą mi będziesz
aż do śmierci
aż do śmierci
w pokuszeniach
w dolach i niedolach
w słońcach i gwiazdach
w niebach i piekłach
tak mi dopomóż
Panie Boże Wszechmogący
w Trójcy Jedyny
i wszyscy święci
i wszyscy święci
tak nam dopomóżcie
na śmierć i życie
Amen. Amen
Agnieszkamama jest 182
@marteczka - Ty jesteś 182
:O
haha,ale i tak tu zawitałam w końcu
Hejka, modlące się żony...dobrze, że jesteście. Małż mnie czasem zaskakuje - wczoraj szybko skończył swoje ulubione gry i pozmywał wszystkie naczynia... :-B :-*
Chciałam zgłosić, że zmieniam formę modlitwy na taką "własnymi słowami" taka mi jakoś łatwiej teraz przychodzi, łatwiej włączyć Waszych mężów
za szczęśliwą podróż mojego męża
i o czywiście naszych mężów
+++