Jeśli lubicie spokój, ciszę i wiejskie klimaty to polecamy agroturystykę u naszych sąsiadów w Bałuciance. Położona pomiędzy dwoma uzdrowiskami: Iwoniczem Zdrój a Rymanowem Zdrój. Można skorzystać z posiłków gospodarzy lub kucharzyć samemu w niezależnym aneksie kuchennym. Gospodarze życzliwi wielodzietnym. Ceny raczej atrakcyjne. Najlepiej poczytać na ich stronie www.balucianka-beskidniski.pl nie potrafię wkleić linku.
Edit: Dodam jeszcze, że my prawie całe wakacje spędzimy w domu 200m obok, a do Farfurni, gdzie będzie odpoczywać Monika 73- 2 godzinki marszu...:)
My prowadzimy gospodarstwo agroturystyczne.Serdecznie zapraszamy!!! Agusia z forum będzie u nas z rodziną w lipcu.Wolne mamy jeszcze 13lipiec-3 sierpnia.
Jeśli lubicie spokój, ciszę i wiejskie klimaty to polecamy agroturystykę u naszych sąsiadów w Bałuciance. Położona pomiędzy dwoma uzdrowiskami: Iwoniczem Zdrój a Rymanowem Zdrój. Można skorzystać z posiłków gospodarzy lub kucharzyć samemu w niezależnym aneksie kuchennym. Gospodarze życzliwi wielodzietnym. Ceny raczej atrakcyjne. Najlepiej poczytać na ich stronie www.balucianka-beskidniski.pl nie potrafię wkleić linku.
Edit: Dodam jeszcze, że my prawie całe wakacje spędzimy w domu 200m obok, a do Farfurni, gdzie będzie odpoczywać Monika 73- 2 godzinki marszu...:)
oooo to my chetni jestesmy, pomyslimy, mamy blisko do iwonicza bo my z rzeszowa!
Juka, my jak jeszcze nie mieliśmy działki w Bałuciance, 2 razy po 3 tygodnie wynajmowaliśmy samodzielny dom na obrzeżach Rymanowa Zdroju- niecały kilometr spacerem do parku. Wtedy zakochaliśmy się w tych stronach i zamiast kupić działkę blisko rodzinnego Sanoka wybraliśmy okolice Rymanowa Tam spokojnie można gotować samemu. W sumie u Łosiów, których polecałam wyżej też, ale pewnie mniej komfortowo- jednak to tylko aneks...Nie umiem wklejać linka, ale jak wpiszesz w google Wolna Chata Rymanów Zdrój to na 100% znajdziesz.
Ja poszukuje taniego noclegu, na dwa - trzy dni, dla naszej 7-osobowej rodziny w pobliżu Tatr, tak żeby można zrobić wycieczkę w góry i na jakieś termy - czy ktoś ma coś do polecenia.
Dysponuję hektarem podwórka, z którego większość porasta trawa i inne chwasty (przykoszone ostatnio). Jeżeli interesowały by Was okolice Sandomierza to ZAPRASZAMY do siebie
Komentarz
My jedziemy w tym roku do Farfurni w Beskidzie Niskim , ale tam chyba trzeba wcześniej rezerwować terminy , chyba , że coś się zwolni.
Czemu teraz nie chcą mi się wkejać linki ?
Położona pomiędzy dwoma uzdrowiskami: Iwoniczem Zdrój a Rymanowem Zdrój.
Można skorzystać z posiłków gospodarzy lub kucharzyć samemu w niezależnym aneksie kuchennym.
Gospodarze życzliwi wielodzietnym. Ceny raczej atrakcyjne.
Najlepiej poczytać na ich stronie www.balucianka-beskidniski.pl
nie potrafię wkleić linku.
Katanna - ja już się z twoim mężem umówiłam na wizytę
http://www.kochamwies.pl/agroturystyka
Tam spokojnie można gotować samemu. W sumie u Łosiów, których polecałam wyżej też, ale pewnie mniej komfortowo- jednak to tylko aneks...Nie umiem wklejać linka, ale jak wpiszesz w google Wolna Chata Rymanów Zdrój to na 100% znajdziesz.
@Katanna jesteście/będziecie w Bałuciance?
Jeśli się uda to raczej bliżej końca lipca.
Będziesz gdzieś niedaleko?
Ja poszukuje taniego noclegu, na dwa - trzy dni, dla naszej 7-osobowej rodziny w pobliżu Tatr, tak żeby można zrobić wycieczkę w góry i na jakieś termy - czy ktoś ma coś do polecenia.