Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!
Ma ktoś to cholerstwo? Co robić, kiedy:
No dobrze, może mój podołczak ma swoje lata, ale bez przesady. Poza tym, poza domem łapie wi-fi i bez netu nie zawiesza się zbyt często.
Komentarz
ja mam podobnie tylko zamiast netia to orange
zrezygnować z liveboxa
Jezeli chodzi o abonament za 79 zł "no limits" to taką sama ofertę (nawet lepszą) ma Orange Rozmowy bez limitu: http://www.orange.pl/kid,4002009272,id,4002516536,title,Rozmowy-bez-limitu,article.html
http://www.orange.pl/kid,4002234922,id,4002434149,article.html
Podreptałam do salonu, poradzono mi zadzwonić na linię serwisową. Ha, ha, nie dość, że oczekiwanie trwa do śmierci z przymiotnikiem, to przez moją komórkę niemal nic nie słychać Na takie dictum, pan wręczył mi nowy modem.
Guzik, nie dość, że nie działało to, co powyżej, w dodatku tajemniczo migało na czerwono.
Byłam w salonie po raz drugi, dowiedziałam się, ze oni nic nie mogą (to po co są, u licha?).
W końcu, za zaledwie drugą czy trzecią próbą udało mi się dodzwonić na linię serwisową (a nie jest ona bezpłatna, o nie!). Zrobili jakieś tajemnicze rzeczy poza moim zasięgiem - nie pomogło. Przyszedł (nareszcie!) monter czy ktoś taki i trochę podłubał. M.in.odłączył 2 elementy, które (zgodnie z instrukcją) umieściłam w plątaninie kabelków. UWAGA, NAJWAŻNIEJSZE! PRZEPIĄŁ KABEL DO DRUGIEJ DZIURKI GNIAZDKA TELEFONICZNEGO - okazało się, ze one nie są tożsame Rzecz jasna, takiej informacji wcześniej nie miałam, bo i skąd? Wyglądają identycznie, w instrukcji instalacji nie wspominali o nich wcale. Diodka wciąż migała. Raz jeszcze zresetował modem. Wciąż migała... I nagle przestała
Ewidentnie się zepsuł i trzeba wymienić na nowy. Rozumiem, że idzie się do salonu i wymieniają, skoro poprzednim razem tak łatwo dano mi nowy. Problem w tym, że mój pies odgryzł od niego kabelki Co robić? Najpierw odkupić kabelki czy nie ma to sensu? Czy też może - tfu, tfu! - trzeba wszystko kupić w salonie za ciężkie pieniądze?
Ktoś ma doświadczenia?
Sprawdź u kogos kto ma kabelki nawet w salonie.
No placisz abonament tak?
Okolo 35zl.