Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Tornister

13»

Komentarz

• AgaAga
    edytowano czerwca 2013
    @Lila, priva ode mnie dostalas?
  • @Lila sprawdzam na stronie IKEA i nie ma...
  • edytowano czerwca 2013
    mnie tłumaczy w drugą stronę, że to pierwsze moje dziecko idzie do szkoły :)
    Ja też kupowałem dla pierwszego dziecka, teraz już nie wiem, czy bym tak zrobił.
  • Jak rożnica czy plecak na 3 lata za 150zł czy co roku za 50zł?

Wolę tę droższą wersje i niech się uczy szanować, bo długo nowego nie dostanie.
  • I jakie plecaki kupujecie? Muszę dwa męskie nabyć...
  • To my takie coś zakupiliśmy dla chłopaków do pierwszej klasy: http://www.decathlon.pl/plecak-forlcaz-20-id_8245975.html
    tylko wersję czarna (bardziej ninja ;) )
    do pierwszej podstawówki? I jak się sprawdziły?
  • po ile były?
  • U mnie stanęło na takich (dla 4 i 6 klasisty)

image
    image
  • 2 lata gwarancji.

• a młodemu kupiliśmy herlitza używanego 2 m-ce (podobno, ale całkiem realne, bo na fotach wygląda jak nówka)

image
  • Teraz dopiero piszesz? :P
  • Teraz dopiero piszesz? :P
    Savia przepraszam, ale dopiero w niedzielę wróciliśmy od mamy. Nie miałam dostępu do forum. Teraz też tak z doskoku, bo chcemy odświeżyć mieszkanie przed nowym rokiem szkolnym i moim porodem. A idzie nam ... ech szkoda słów.
    Żartuje, żartuje ;)

Dla mnie teraz też za drogie. 3 sztuki potrzebowałam.
  • @Savia, ten Herlitz zielony dobry zakup - u mnie najpierw jeden bliźniak nosił trzy lata, a teraz drugi donasza, w sumie mamy go od 4 lat i poza tym, że jest niemożebnie brudny (stoi w łazience jak wyrzut sumienia i czeka na szczotę i mydło), to stan świetny, nic się nie urywa, wszystko działa. Starszy bliźniak na 4-6 też dostał Herlitza, ale doroślejszego (czarnego w mazaje).
  • Na jak długo waszym dzieciom starczają plecaki - tornistry?
  • edytowano sierpnia 2013
    No własnie, ja nie zawsze zauważam korelację pomiedzy ceną a jakością.
    Ale nie mam porównania do np topgala , bo to nie mój zasięg cenowy

Ale córa taki za 30 zł nosiła 3 lata a taki ponad dwa razy drozszy po roku wyglada szmatławo. (po roku poszła ta wewnetrzna folia)
    Synowi kupilismy adidasa, po kilku miesiacach oderwała sie plastikowa ozdobna lamówka, ale potem nosił rok i nadal porządnie wygląda
  • Naszym starczyły na 3 lata.
  • AgaAga
    edytowano sierpnia 2013
    Mloda dostala w koncu Scouta, wybor kolorystyczny jej ;), czyli wiadomo, jaki... Dla chlopakow "normalne" tez sa, takze jakos o wybory mlodego sie nie boje, a jeden dziewczynski mam nadzieje przezyc. Na razie tornister sprawuje sie bardzo dobrze, ale to dopiero drugi dzien ;) Fakt, ze fajnie sie go pakuje i jednak nawet mimo obciazenia dobrze sie uklada na plecach. 

Za jakis czas moge zdac jakas bardziej rozbudowana relacje nt. jakosci, ale dzieci z drugiej-trzeciej klasy ewidentnie nosily takie same tornistry jak pierwszaki i wygladalo to ok, wiec trzymam sie nadziei, ze sprosta obietnicom producenta.

• znalazłam przypadkiem, może ktoś skorzysta
    TOPGAL za 120zł (z przesyłką) i z gratisami
    http://allegro.pl/plecak-szkolny-tornister-topgal-peleryna-gratisy-i3502593673.html
  • Młody nosi już ponad dwa lata plecak kupiony w Vabbi,
    jak się nie mylę, płaciliśmy 59 zł, zwykły, czarny - Puma
    Noszony jest do szkoły, na treningi, latem na basen, przeżył też dwa wyjazdy kolonijne.
    Wszystko z nim w porządku ( już po gwarancji ), a Młody raczej z tych co pierdyknie plecakiem gdzie popadnie, na co popadnie.
    Mam nadzieję, że jeszcze posłuży, bo wygląda - o dziwo - bardzo dobrze :)
  • Jadwigo > syn  6 klasa miał podobny NIKE jak na zdjęciach solidny jest i wytrzymał rok, rzucania po kątach, schodkach i gankach, boiskach szkolnych, wycieczkach itp :)
    dalej go będzie używał w gimnazjum
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.