Savia przepraszam, ale dopiero w niedzielę wróciliśmy od mamy. Nie miałam dostępu do forum. Teraz też tak z doskoku, bo chcemy odświeżyć mieszkanie przed nowym rokiem szkolnym i moim porodem. A idzie nam ... ech szkoda słów.
Żartuje, żartuje
Dla mnie teraz też za drogie. 3 sztuki potrzebowałam.
@Savia, ten Herlitz zielony dobry zakup - u mnie najpierw jeden bliźniak nosił trzy lata, a teraz drugi donasza, w sumie mamy go od 4 lat i poza tym, że jest niemożebnie brudny (stoi w łazience jak wyrzut sumienia i czeka na szczotę i mydło), to stan świetny, nic się nie urywa, wszystko działa. Starszy bliźniak na 4-6 też dostał Herlitza, ale doroślejszego (czarnego w mazaje).
No własnie, ja nie zawsze zauważam korelację pomiedzy ceną a jakością. Ale nie mam porównania do np topgala , bo to nie mój zasięg cenowy
Ale córa taki za 30 zł nosiła 3 lata a taki ponad dwa razy drozszy po roku wyglada szmatławo. (po roku poszła ta wewnetrzna folia) Synowi kupilismy adidasa, po kilku miesiacach oderwała sie plastikowa ozdobna lamówka, ale potem nosił rok i nadal porządnie wygląda
Mloda dostala w koncu Scouta, wybor kolorystyczny jej , czyli wiadomo, jaki... Dla chlopakow "normalne" tez sa, takze jakos o wybory mlodego sie nie boje, a jeden dziewczynski mam nadzieje przezyc. Na razie tornister sprawuje sie bardzo dobrze, ale to dopiero drugi dzien Fakt, ze fajnie sie go pakuje i jednak nawet mimo obciazenia dobrze sie uklada na plecach.
Za jakis czas moge zdac jakas bardziej rozbudowana relacje nt. jakosci, ale dzieci z drugiej-trzeciej klasy ewidentnie nosily takie same tornistry jak pierwszaki i wygladalo to ok, wiec trzymam sie nadziei, ze sprosta obietnicom producenta.
Jadwigo > syn 6 klasa miał podobny NIKE jak na zdjęciach solidny jest i wytrzymał rok, rzucania po kątach, schodkach i gankach, boiskach szkolnych, wycieczkach itp
Komentarz
Wolę tę droższą wersje i niech się uczy szanować, bo długo nowego nie dostanie.
Dla mnie teraz też za drogie. 3 sztuki potrzebowałam.
Ale nie mam porównania do np topgala , bo to nie mój zasięg cenowy
Ale córa taki za 30 zł nosiła 3 lata a taki ponad dwa razy drozszy po roku wyglada szmatławo. (po roku poszła ta wewnetrzna folia)
Synowi kupilismy adidasa, po kilku miesiacach oderwała sie plastikowa ozdobna lamówka, ale potem nosił rok i nadal porządnie wygląda
Za jakis czas moge zdac jakas bardziej rozbudowana relacje nt. jakosci, ale dzieci z drugiej-trzeciej klasy ewidentnie nosily takie same tornistry jak pierwszaki i wygladalo to ok, wiec trzymam sie nadziei, ze sprosta obietnicom producenta.
TOPGAL za 120zł (z przesyłką) i z gratisami
http://allegro.pl/plecak-szkolny-tornister-topgal-peleryna-gratisy-i3502593673.html