@Pola A próbowałaś moczem przykładać. Oczywiście swoim. Bardzo przyspiesza gojenie ran. Od wielu lat tak robie Albo jak się brzydzisz to ci polecam żel skin taki opatrunek co przyspiesza gojenie. Ps. Kurcze nie pamietam czy to skin dokładnie.
W czwartek doznałam urazu kolana, byłam u chirurga, RTg w porządku, zastosowałam się do zaleceń, ale niewiele pomaglo. Wczoraj jeszcze raz poszłam do rodzinnego i dostałam skierowanie do ortopedy, ale są dłuższe terminy oczekiwania. Co robić w takiej sytuacji?
Chyba najszybciej to witamina c w dużej dawce, ale może być gwałtownie. U mnie działa spirulina 6 tabletek na czczo. W ogóle spirulina brana regularnie wyeliminowała mi ciążowe zaparcia.
Witam serdecznie, mam ostatnio lekki problem zdrowotny. Zdarzają mi sie problemy ogólnie z układem pokarmowym, czasami krwawienia z układu pokarmowego właśnie. Oraz fakt, że trochę schudłam, z 8 kg w 2/3 miesiące, może 4. Na badania gastro i kolonoskopii już zapisałam się, będzie trzeba poczekać z miesiąc, ale dam radę. Przyznaję jednak, że te krwawienia lekko mnie martwią, są sporadyczne, ale są. Czy mimo wszystko może to być objaw czegoś lżejszego niż najgorszego? Może znaliście kogoś z podobnymi objawami i nic złego nie wyszło?
Tylko że raz przyjmowany w kapsułce a raz wysypany tak by w jamie ustnej też się dobrze przyjął. Można z niego robić kefirek jeżeli wcześniej wsypie się go do mleka.
Komentarz
Albo jak się brzydzisz to ci polecam żel skin taki opatrunek co przyspiesza gojenie.
Ps. Kurcze nie pamietam czy to skin dokładnie.
Na badania gastro i kolonoskopii już zapisałam się, będzie trzeba poczekać z miesiąc, ale dam radę. Przyznaję jednak, że te krwawienia lekko mnie martwią, są sporadyczne, ale są. Czy mimo wszystko może to być objaw czegoś lżejszego niż najgorszego? Może znaliście kogoś z podobnymi objawami i nic złego nie wyszło?
Tylko że raz przyjmowany w kapsułce a raz wysypany tak by w jamie ustnej też się dobrze przyjął. Można z niego robić kefirek jeżeli wcześniej wsypie się go do mleka.
Może to jakiś pasożyt? Tak tylko strzelam.