@kitek też te okolice ? Fajnie tak się właśnie zastanawiałam czy ludzie z wlkp tu są ja mieszkam w wiosce pod Mosiną i bardzo mi tu się podoba - zielono i spokojnie
Tak a propos, ja dziś pracuje z chaty, bo bym nie miał jak wrócić do chaty z roboty, jako, że z powodu wiadomych uroczystości zamykają mosty na Warcie oraz cały teren Łazarza wokół MTP. Radzę się nie pchać dziś w okolice Śródki i MTP
@monia3 to jak ja się nie dopatrzyłam???? ja się we wrześniu 2015 wyprowadziłam po 6 latach z Mosiny!!!! No a teraz znowu po przerwie Poznań! znamy się czy nie???
W sumie myślę, że to dobre miejsce na pytanie - zarówno moi Rodzice jak i moi Teściowie w przyszlym roku będą obchodzić rocznicę 35 - lecia slubu i teraz chcielibyśmy jakoś to uczcić - chcemy zrobić przyjęcie rodzinne - ma ktoś namiary na fajną i w miarę niedrogą knajpkę ? Mogą być okolice Świerczewa w Poznaniu, Lubonia lub Mosiny ?
Dodam, że nasi Rodzice lubia rodzinne spotkania ale znając i Ich uznają skromnie, że to nie warto świętować z Ich powodu - wiemy też z mężem, że jeśli dostaną taką niespodzianke to bardzo się ucieszą
Komentarz
ja mieszkam w wiosce pod Mosiną i bardzo mi tu się podoba - zielono i spokojnie
ja się we wrześniu 2015 wyprowadziłam po 6 latach z Mosiny!!!! No a teraz znowu po przerwie Poznań!
znamy się czy nie???