Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Poznaj tej Poznań ;)

2456711

Komentarz

• Poznań jest najlepszy! I zazdroszczę Wam bardzo że się tam przeprowadzacie...
    Chyba dawno tu nie byłaś, miasto tak podupadło, że aż wstyd.
    Weźcie mnie nie dobijajcie w takim dniu :/
  • Ooo wątek poznański :D a ja z Poznania, no dokładnie spod Poznania :)
  • @monia3 a z której strony? :)
  • okolice Puszczykowa i Mosiny :)
  • oo to sąsiadkami prawie jesteśmy :)
  • @kitek też te okolice :)? Fajnie :) tak się właśnie zastanawiałam czy ludzie z wlkp tu są :)
    ja mieszkam w wiosce pod Mosiną i bardzo mi tu się podoba - zielono i spokojnie :)
  • Są,ja też z Poznania
  • @MamaMika miło mi poznać :)
  • edytowano kwietnia 2016
    Tak a propos, ja dziś pracuje z chaty, bo bym nie miał jak wrócić do chaty z roboty, jako, że z powodu wiadomych uroczystości zamykają mosty na Warcie oraz cały teren Łazarza wokół MTP. Radzę się nie pchać dziś w okolice Śródki i MTP
  • Moze zróbmy jakiś zlocik?
  • Oj to troszkę ludzi z okolic jest :) ja dzis w domku z chorymi dziećmi wiec bez wyjazdów do Poznania - juz dzis zaczynają obchody rocznicy Chrztu Polski?
  • edytowano kwietnia 2016
    @monia3 to jak ja się nie dopatrzyłam????
    ja się we wrześniu 2015 wyprowadziłam po 6 latach z Mosiny!!!! No a teraz znowu po przerwie Poznań!
    znamy się czy nie???
  • a pod Mosiną mieszkałam 2001- 2004 ( TBS Krosno)
  • zlocik! zlocik! zlocik!
  • @sylwia1974 a my w czerwcu 2015 wprowadziliśmy się do Pecny :) pewnie minęłyśmy się w tych przeprowadzkach
  • aaaa....no to pewnie...a skąd prędzej? @monia3
  • My przeprowadziliśmy się z Komornik :)a moje rodzinne miasteczko to Opalenica - też Wielkopolska :)
  • Wymieniasz same znajome mi miejsca :D
  • @In Spe serio? :) A wydawalo mi się, że taką Pecne i Opalenicę mało kto kojarzy :)
  • Znam i Drużynę i Żabno i Żabinko, Nowinki, Sowinki i co tylko sobie życzysz hehe
  • He he super :) :) ro jak będę miala jakieś lokalne pytania to wiem kogo pytać :D
  • Ja też Poznanianka, z południowej części w chwili obecnej :)
  • Ale ja już wybylam okrężną drogą pod Wrocław :|
  • W Opalenicy bywam...nawet warsztaty tam dla małżeństw prowadziłam...i mam sporo znajomych :)
  • Świąt jest mały :) :)
  • W sumie myślę, że to dobre miejsce na pytanie - zarówno moi Rodzice jak i moi Teściowie w przyszlym roku będą obchodzić rocznicę 35 - lecia slubu i teraz chcielibyśmy jakoś to uczcić - chcemy zrobić przyjęcie rodzinne - ma ktoś namiary na fajną i w miarę niedrogą knajpkę ? Mogą być okolice Świerczewa w Poznaniu, Lubonia lub Mosiny ?
  • Dodam, że nasi Rodzice lubia rodzinne spotkania ale znając i Ich uznają skromnie, że to nie warto świętować z Ich powodu - wiemy też z mężem, że jeśli dostaną taką niespodzianke to bardzo się ucieszą :)
  • @Hania- południowa to Kalisz czy niżej ?
  • Miałam na myśli południową część Poznania :)
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.