@sylwia1974 teraz od wczoraj myślę i tych ubraniach z lnu -len na lato super sprawa niech no tylko przyjdzie pensja na konto już mi się marzy dluga spódnica od uja i może coś z lnu dla dzieci @Wela my też myślimy o tym festiwalu -kuzynka męża ma niedaleko lotniska działkę @mamaa
@anulaczarnula przepraszam....nie pomyślałam...a moje dziewczyny chyba dopiero w środę dostały propozycję...bo modelek zabrakło to był ich pierwszy raz...ale było pięknie!!!!
@monia...chyba niewiele na tej stronie na razie mają...na pokazach sprzedają na pniu całe kolekcje. Teraz dodały do tego takie użytkowe drobiazgi jak koszyki na chleb, lniane worki na chleb, różańce materiałowe dla dzieci, fartuchy kuchenne z napisem "chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj", poduszki, stoliki, świeczniki
o której byś była @Bea? Myślę, że dałabym radę, tyle, że ja z mężem jesteśmy w niedzielę w Pile i raczej późno wrócimy...ale dzieci , mogłyby Was podjąć...Ja mam wykład w Pile od 19.00 ( ok 1,5 godziny + dojazd ....) Gdybyś nie znalazła niczego sensownego to zapraszam do nas
Czy wiecie może o jakiś fajnych wydarzeniach w dniach 25-26 czerwca ? jakoś pomysłu brak a może tutaj ktoś coś wie ? Może jakiś festyn, rekonstrukcje ? chętnie skorzystam z podpowiedzi
Chciałam polecić muzeum pożarnictwa w Rakoniewicach - można na wiele pojazdów wejść, poprzymierzać kaski strażackie, zjechać na rurze jak strażacy itd. Fajna opcja do spędzenia czasu rodzinnie
Komentarz
@Wela my też myślimy o tym festiwalu -kuzynka męża ma niedaleko lotniska działkę
@mamaa
Wela
maj 19
W przyszły weekend na ławicy aerofestiwal -bilet wstępu dla osób z KDR 5zł (zwykły 32, rodzinny 22zł) wszystkie ceny od osoby
@Wela, na stronie są tylko ceny 22zł i 300zł
jak można kupić bilety na kdr?
http://m.aerofestival.pl/pl/informacje_dla_zwiedzajacych/
Rozwiń "ceny biletów"
Jak wszystko będzie ok, to my się wybieramy w niedzielę
reklamuję
moje córki w roli modelek
@manna dziękuje - my cały czas na etapie poszukiwań więc na pewno link się przyda
proszę bardzo
https://plantacja77.wordpress.com/
@anulaczarnula przepraszam....nie pomyślałam...a moje dziewczyny chyba dopiero w środę dostały propozycję...bo modelek zabrakło
to był ich pierwszy raz...ale było pięknie!!!!
Teraz dodały do tego takie użytkowe drobiazgi jak koszyki na chleb, lniane worki na chleb, różańce materiałowe dla dzieci, fartuchy kuchenne z napisem "chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj", poduszki, stoliki, świeczniki
jedną z projektantek jest moja najbliższa sąsiadka z Mosiny
tu jeszcze kilka fotek...między innymi różańce
Myślę, że dałabym radę, tyle, że ja z mężem jesteśmy w niedzielę w Pile i raczej późno wrócimy...ale dzieci , mogłyby Was podjąć...Ja mam wykład w Pile od 19.00 ( ok 1,5 godziny + dojazd ....)
Gdybyś nie znalazła niczego sensownego to zapraszam do nas
A co chcesz wpaść?
;;)
Nie wiem czy niedaleko...prawie 100 km...czyli jak zakończymy wykład ok 20.30, to w domu nie będę przed 22...
dam znać @monia3