To nasi bardzo bliscy przyjaciele, z piątką własnych dzieci. Rehabilitanci, ona - doradca laktacyjny, doula. Obydwoje specjalizują się w tematyce poporodowej.
Moi przyjaciele ze wspólnoty - małżeństwo z trzyletnią córeczką - poszukują noclegu w Poznaniu z 22 na 23 maja. Może znalazłby się ktoś, kto mógłby go użyczyć?
Nie wiem, gdzie wpisać, może tutaj. Dzisiaj o 18.00 na Malcie koncert Arki Noego :-) my się wybieramy (Mam nadzieję, ze się wyrobimy), może ktoś jeszcze?
Dziewczyny z Poznania, mam prośbę. Czy któraś z Was mieszka lub bywa w pobliżu Teatru Wielkiego i mogłaby mi jutro kupić bilet? W sprzedaży internetowej mało i kiepskie miejsca. Z góry dziękuję za pomoc.
Gdy wiosna rozmawiałam telefonicznie z panem kasjerem z opery, twierdził, ze on w kasie ma tylko to, co widzę w Internecie (czyli akurat wtedy nic na ten spektakl ;-)). Może dopytaj telefonicznie, czy w kasie jest cos innego albo poluj na zwroty i nieodebrane rezerwacje
Komentarz
Mosina nawet basenu nie ma...:(
My idziemy!!!
zważywszy, że zaliczyliśmy już niezłego Sylwestra
Monia zdrówka życzę!
śnieg nawet w Poznaniu się utrzymał...wszak mróz 12 stopni.
Wczoraj jechałam przez Mosinę
To nasi bardzo bliscy przyjaciele, z piątką własnych dzieci. Rehabilitanci, ona - doradca laktacyjny, doula. Obydwoje specjalizują się w tematyce poporodowej.
Jeżyce- Poznańska
Pisz na priv