To tylko 3h ode mnie!!!!W Cork nie jest bardzo zielono;-)Ale juz 20km dalej tak.Jest kilka ładnych miejsc w samym mieście,ale w Irlandii im dalej miast tym ładniej i naprawdę zielono;-)Jakby cos to ja pod Dublinem;-)
Nasi znajomi mieszkają bardzo blisko autostrady prowadzącej z Cork do Dublina. Jakąs godzinę jazdy od Cork.
No coraz cieplej www.futraki.blogspot.pl ;-) Terminu się dowiem w piątek planują cc ns pierwszy tydzień maja. A 28 komunię mamy córci. Duża Msma ląduje 26 kolo 15 w Cork jak dam rade będę po nią ;-)
My w piątek nie damy rady dojechać do Cork, bo o 16 muszę odebrać dopiero dzieci z zajęć. Myślałam bardziej o sobocie-niedzieli, ale to będzie tuż przed Komunią u iwyslim, więc pewnie termin niezbyt szczęśliwy
;-) no niebawem niebawem. .. Poznacie pana Futraka na lotnisku. Ja nie dojadę niestety. Za kierownicą mi ciężko, i nie wiadomo jaka noc będzie dla mnie ta z czwartku na piątek. .bo potrafię nie spać kilka dni pod rząd. I w dniu przylotu mam konsultacje ostatnią przed cc.
No piątek po południu nierealny termin dla mnie by byc w Cork...Ale jak ktoś bedzie w Dublinie to b chętnie!Tez myślałam,ze moze sobota czy niedziela;-)To Milego spotkania! A ja z Aneta z Islandii widziałam sie na Wielkanoc tutaj bo była z wycieczka z pracy w Dublinie:-)Cudowna osoba!
Komentarz
Cieszę się ,że będziemy razem lecieć, że Was poznam!
@iwa na kiedy masz termin?
To może wszyscy się spotkamy, nie tylko na lotnisku
No powoli ta wiosna przychodzi;-)dajcie znac konkretnie gdzie i kiedy to jeśli tylko czas pozwoli to bede:-)
Terminu się dowiem w piątek planują cc ns pierwszy tydzień maja.
A 28 komunię mamy córci.
Duża Msma ląduje 26 kolo 15 w Cork jak dam rade będę po nią ;-)
Myślałam bardziej o sobocie-niedzieli, ale to będzie tuż przed Komunią u iwyslim, więc pewnie termin niezbyt szczęśliwy
Zapowiedziałam mężowi, że jak stan pozwoli - to będę. Czyli jak stan pozwoli - to będę
Jak nie - powita Was pan Futrak.
Wam życzę miłego spotkania
Adela, kiedyś wylądują w Dublinie, to i tam spotkanie będzie
To ile nas było-by, gdybym dała radę i mąż zezwoliłby?
A! Tam błąd jest w adresie do nas, podaje prawidłowy: http://futraki.blogspot.ie/
Poznacie pana Futraka na lotnisku.
Ja nie dojadę niestety.
Za kierownicą mi ciężko, i nie wiadomo jaka noc będzie dla mnie ta z czwartku na piątek. .bo potrafię nie spać kilka dni pod rząd. I w dniu przylotu mam konsultacje ostatnią przed cc.
A ja z Aneta z Islandii widziałam sie na Wielkanoc tutaj bo była z wycieczka z pracy w Dublinie:-)Cudowna osoba!