Ufff kupa nerwów. Widać najwięcej pomogło tracert i telefon do helpdesku TPsa Gregorius - Agnieszka5 nie mieszka we Włocławku jak podaje wyszukiwarka wg adresów IP
Ufff kupa nerwów. Widać najwięcej pomogło tracert i telefon do helpdesku TPsa Gregorius - Agnieszka5 nie mieszka we Włocławku jak podaje wyszukiwarka wg adresów IP
Czy jakiś dzielny informatyk mógłby mnie poratować? Jak w PrestaShopie zrobić promocje? Wchodzę w produkt, potem cena, zmieniam na nową, wpisuję zakres dat, zapisuję... a i tak nie pojawia się napis promocja ani produkt do kategorii "promocja" nie trafia. Buuuu...
Mam taką "informatyczną" potrzebę... Pamiętacie takie kluczyki do obudowy:
Może komuś zalega i mógłby mi przysłać za jakąś odpłatnością? Akurat by mi się przydał w celu zabezpieczenia komputera przed paluszkami T. - obudowa ma klapkę, ale kluczyk gdzieś zaginął.
Wlacza sie niby normalnie, potem jest komunikat "resume windows".... potem miga minus po lewej stronie i zapada całkowita ciemność na monitorze, kontrolka dysku pracuje, miga na zielono tak, jakby komp coś robił, ale czas mija i mija i nic. Czasem tylko sygnal ze sie okno do wpisania hasla otwiera..... ale nic nie widac i tak.
Pamietam jak raz mi jakiś czas temu sygnał nieprzyjemny odezwal sie jak wkladalam go do szafki i czerwona lampka sie zapalila przy kontrolce z dyskami.
Potem raz sie zaciął przy otwieraniu (system), potem chodzil normalnie....
aż do wczoraj - chcialam uruchomic i taki oto proces sie dzieje jak wyżej.
Jakiegos wirusa wpuscilam? Byl tam jakis antywirus założony?
Przy instalacji gg był jakiś błąd przy ostatnich uruchomieniach
Komentarz
Podali mi proxy ale w Explorerze nie działa a w Mozilli nie wiem gdzie wbić.
)
Gregorius - Agnieszka5 nie mieszka we Włocławku jak podaje wyszukiwarka wg adresów IP
Może komuś zalega i mógłby mi przysłać za jakąś odpłatnością? Akurat by mi się przydał w celu zabezpieczenia komputera przed paluszkami T. - obudowa ma klapkę, ale kluczyk gdzieś zaginął.
Są jeszcze infolinie do banków za to im płacą a nam nie