Ja się na nim już kilka lat opalam, stosuję celem przedłużenia opalenizny a i na solarium jak się wybieram od wielkiego dzwonu to też go stosuję.
Osobiście uważam, że nie ma nic lepszego - nawet olej kokosowy, po którym mam piękną opaleniznę, nie jest tak zajefajny jak ten z Avon
No ale ja tez się opalam w expresowym tempie, nigdy nie miałam poparzeń słonecznych, nie schodziła mi skóra po opalaniu, sama opalenizna też długo mi się utrzymuje.
Jak to mówi mój mąż - jestem gruboskórna
edit:
tak wygladały moje nogi po trzech dniach spędzonych na basenie- po olejku Avon'a
Dobra wygrzebałem jakiś tragicznie stary ale niezamknięty wątek. Dostałam krem przeciwzmarszczkowy Aa na dzień i na noc.. ale powyżej 60.. może mi zaszkodzić? Generalnie nie kupuje takich rzeczy , nie za bardzo mam czas się zastanowić nad tym nawet o realizacji nie mówiąc ale jak mam to używam choć często nieregularnie( ostatnio używałam regularnie będąc 3 miesiace w szpitalu w ciąży z trojaczkami;-)) w spa :-) ) .. ale mam mega sucha skore, to chyba dziedziczne ..Ale lat dopiero 33. Mam komu podarować w razie czego,choć mama jeszcze tez nie ma 60 ale Tu już się nie obawiałabym. :-)
No wiem ..moja mama ma tez sucha.. ja mam na czole.. a to chyba od blizn potradzikowych.. ja nie dość ze sucha to trądzikowa.. czyli tych AA nie używać ? Wygladaja fajnie .. chodzi o to czy coś mi nie namiesza taki powyżej 60 w skórze :-)
Kup ten krem. Skorzystasz Ty a i dzieci. Bardzo wydajny jest. Ma fajny skład i z kremów z ceramidami z niższej półki (choć dużo ich nie ma- ceramidów) jest fajny. Zreszta polecany przez osobę która siedzi w kosmetykach, zdecydowanie patrzy na skład a nie na markę, a skoro ja stać na kremy za tysiące i więcej a poleca coś za ok 50,- (duża tubka) tzn ze warte kupna
Edit. Sama stosuje aktualnie. Swietnie koił skore po słońcu i wietrze, dobry jest na aktualna pogodę.
O ja, to ja wam zazdroszczę. Ja mam niestety sporo zmarszczek pod oczami i lwią bruzde pomiędzy brwiami i staro wyglądam. Używam Neutrogena na noc i pod oczy a na dzień jeszcze mam z rokitnika eko
Ja mam skórę skłonna do przetłuszczania i nie zgadzam się że natłuszcza...nie mogę nic natłuszczające go, on nie jest tłusty. On robi coś takiego co nie wiem jak to nazwać ale skóra jest miękka i nawilżona.
Komentarz
http://avonkonsultantka.pl/Avon_Katalog_15_2013/
Hmm,sprawdź w katalogu
Jak tylko skombinuję,dam znać.
Dlaczego go polecasz?
Ma coś w sobie ...?
Czy chodzi Ci o ten zapach wakacji, o którym pisze ktoś na wizażu
MamaMika, tos avon-owa?
Powodzenia zycze.
Zapomnisz co to sucha skóra. A przesuszona akurat jest idealna do rozwoju zmarszczek.
https://www.doz.pl/apteka/p109526-Bepanthen_Sensiderm_krem_20_g
Kup ten krem. Skorzystasz Ty a i dzieci.
Bardzo wydajny jest.
Ma fajny skład i z kremów z ceramidami z niższej półki (choć dużo ich nie ma- ceramidów) jest fajny.
Zreszta polecany przez osobę która siedzi w kosmetykach, zdecydowanie patrzy na skład a nie na markę, a skoro ja stać na kremy za tysiące i więcej a poleca coś za ok 50,- (duża tubka) tzn ze warte kupna
Edit.
Sama stosuje aktualnie.
Swietnie koił skore po słońcu i wietrze, dobry jest na aktualna pogodę.
ale niestety mąż nie zakumał moich rozkminek i kupiłam sobie serum z olejku rokitnikowego i witaminy c za 20 zł:)