Dziewczyny kochane, uzgodniłysmy z @kuria domowa , że od dzisiaj przejmę od niej obowiązki zelatorskie i będę opiekować się tą Różą Róża modlitewna żon za mężów to wielkie i wspaniałe dzieło i taka inicjatywa jest ze wszech miar godna wsparcia! Dołożę wszelkich starań aby Róża pięknie kwitła na Boża chwałę.
Sprawy organizacyjne: zaczynając od dziś - w przedostatni dzień miesiąca będę zamieszczać rozpiskę na kolejny miesiąc. Proszę Was o sprawne, zdyscyplinowane zgłaszanie się w formie lajka pod rozpiską. To znak naszej obecności modlitewnej. Nie zgłaszamy się w formie "krzyżyka". Proszę o policzalne, konkretne zgłoszenia pod rozpiską. Podchodzę do tego bardzo poważnie i bede wspierać tę jedność modlitewną na wszelkie znane mi zelatorskie sposoby
Jeszcze jedna bardzo ważna zasada, która chce wprowadzic: zależy mi na tym, by 1-go lub najdalej 2-go dnia miesiąca zamykać listę obecności z Waszymi potwierdzeniami. Pod każdą rozpiska powinno być 17 podpisów( trzy potwierdzenia są od @mader - w imieniu swoim i dwóch koleżanek). Z mader jestem w kontakcie telefonicznym. Trwa na modlitwie zarówno ona jak i jej znajome, K. i S.
Chodzcie dziewczyny kochane, czekam na Wasze zgłoszenia pod rozpiską. Chce zobaczyć ile faktycznie jest osób obecnych. Jeśli nie macie możliwości z jakiś względów modlić się w Rozy to również mi powiedzcie. Piszcie do mnie na priv. Będziemy ustalać i robić tak, żeby było dobrze Czas umyka a listę obecności trzeba zamknąć.
No i co to będzie? Dzionek się kończy, jutro już trzeci dzień miesiąca. Może przyjąć, że kto miał przyjść już przyszedł? Privy i przypominajki wysłalam, sprawdźcie pocztę. Słuchajcie, umówmy się tak, że zgłoszenia pod rozpiską składacie do pierwszego - najdalej drugiego dnia miesiąca i już. Proszę o zdyscyplinowanie i poszanowanie reguł funkcjonowania Róży.
@Aneta dziękuję za zgłoszenie i proszę dla porządku o meldowanie się "podziękujem" pod rozpiska na październik 2021. Tam się podpisujemy. Jest 13 osób podpisanych. Proszę o Twój - 14 podpis. Nie zgłaszamy się krzyzykami tylko lajkiem pod rozpiską, dobrze? I tego się trzymajmy. Nie mamy potwierdzenia od: @Hanq @Klementyna @Renka
No to została nam na deser @Klementyna Jakby któraś z Was miała do Klementyny namiar to proszę o wiadomość na priv lub skontaktowanie się z nią telefonicznie i przypomnienie o róży. To pilne i ważne!
Komentarz
Sprawy organizacyjne: zaczynając od dziś - w przedostatni dzień miesiąca będę zamieszczać rozpiskę na kolejny miesiąc. Proszę Was o sprawne, zdyscyplinowane zgłaszanie się w formie lajka pod rozpiską. To znak naszej obecności modlitewnej. Nie zgłaszamy się w formie "krzyżyka". Proszę o policzalne, konkretne zgłoszenia pod rozpiską.
Podchodzę do tego bardzo poważnie i bede wspierać tę jedność modlitewną na wszelkie znane mi zelatorskie sposoby
No to jedziemy!
Październik 2021
Tajemnice radosne:
1. @Hanq
2. @MagdaD
3. @Klementyna
4. @fruza
5. @Renka
Tajemnice światła:
1. @Polly
2. @manna
3. @Pinia
4. @ominika
Tajemnice bolesne:
1. @In Spe
2. @malagala
3. @zapominajka
4. @MAFJa
5. @Anna78
Tajemnice chwalebne:
1. @mader
2. S. od @mader
3. @Milamama
4. @Lorelei
5. @Aneta
9 podpisów jest na razie. Brakuje 8 osób. Proszę o pilne zgłoszenie pod rozpiska:
@Hanq
@Klementyna
@Renka
@manna
@malagala
@ominika
@MAFJa
@Aneta
Słuchajcie, umówmy się tak, że zgłoszenia pod rozpiską składacie do pierwszego - najdalej drugiego dnia miesiąca i już. Proszę o zdyscyplinowanie i poszanowanie reguł funkcjonowania Róży.
Nie zgłaszamy się krzyzykami tylko lajkiem pod rozpiską, dobrze? I tego się trzymajmy.
Nie mamy potwierdzenia od:
@Hanq
@Klementyna
@Renka
Dziewczyny, sprawdźcie prosze pocztę, macie privy.