Zabiegu nie było Gabrysia miała iść jako trzecia, ale u chłopca który był przed nami cewnikowanie się powikłało i był pilnie operowany. Ponieważ do zabiegu córy potrzebny jest specjalistą który przyjeżdża z Gdańska ( był wczoraj, dzisiaj już go nie ma), to pewnie nas wypisza i będziemy czekać na następny termin. Dziękujemy za modlitwę.
Kochani, Gabrysia została podopieczną Fundacji Avalon i tylko tam będą gromadzone środki na jej rehabilitację. Teraz mamy możliwość wsparcia SMSowego - SMS o treści POMOC 6077 na numer 75165 to 5zł na pomoc dla Gabrysi.
Dawno tu nie zaglądałam, więc mam zaległości. Bardzo mi leży na sercu los tej Twojej Kruszyny. Być może dlatego, że tak bardzo przypomina mi moją córeczkę. Pieniążki wpłaciłam na konto i postaram się regularnie od nas dorzucać jakąś cegiełkę. Obiecuję też modlitwę. Trzymajcie się Dziewczyny!
Komentarz
Gabrysia miała iść jako trzecia, ale u chłopca który był przed nami cewnikowanie się powikłało i był pilnie operowany. Ponieważ do zabiegu córy potrzebny jest specjalistą który przyjeżdża z Gdańska ( był wczoraj, dzisiaj już go nie ma), to pewnie nas wypisza i będziemy czekać na następny termin.
Dziękujemy za modlitwę.
Teraz mamy możliwość wsparcia SMSowego - SMS o treści POMOC 6077 na numer 75165 to 5zł na pomoc dla Gabrysi.
Strona Gabrysi w fundacji:
http://www.fundacjaavalon.pl/nasi_beneficjenci/janik_gabriela.html
Trzymajcie się Dziewczyny!