Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Od kiedy oddzielne pokoje i czy w ogóle????

1235»

Komentarz

• kominek w pokoju "niebieskim"
  • to między pokojami "różowym" a "niebieskim"
  • kuchnia kiedyś, dośc ciemna niestety
  • jeszcze widok z okna "niebieskiego " na naszą rzekę..:)
  • edytowano kwietnia 2014
    zdjęcia dla ciekawych...tudzież ciekawskich....:):)

a i żeby nie było ja już zdecydowałam, na najbliższe przynajmniej 2 lata śpimy obok dziatwy....a potem....

mam nadzieję  nasz wymarzony DOM ZE SŁOMY I GLINY  zaraz obok....
  • noooo
    bardzo fajny domek
    i całkiem spory

powodzenia w remoncie !
    dzięki ula....
    niestety nie wymienimy dachu ani nie ocieplimy dumu od zewnątrz...brak na to funduszy...

ale CO I reszta będzie:)

no ale się wam normalnie zwierzyłam w tym temacie ....aż mi głupio...
    :\">
  • domek wyglada calkiem nie maly ..jest pole do popisu 
    i
  • mysle ze ocieplenie od zewnatrz jest kluczowe gdyz cieplo nalezy zatrzymac 
  • tak asiao ale nie starczy kasy przynajmniej w tym roku ale juz tak mieszkaliśmy i dalismy rade, rok wytrzymamy.....o dziwo zimno nie było a koszty wtedy ogrzewania kominkowego nie az takie kosmiczne
    Piece kaflowe piękne! Zostawcie je choćby jako dekoracje. Teraz w marketach budowlanych takie można kupić za dużą kasę. Dom ma potencjał. 
  • dokładnie , te piece mnie urzekły
  • Piece jak piece, ale ten kuchenny jest rewelacyjny, ten zostawiłabym w 100%
  • Piękny dom. Z potencjałem na przyszłość. I spokojnie @aga---p - po trochu będziecie robić. My zaczynaliśmy od przebudowy parteru tak, żeby łazienkę wygospodarować, wymiany instalacji i wylewania posadzki w kuchni i łazience, potem w kolejnym roku ocieplaliśmy. Teraz zaczynamy z najgorszym - będziemy wymieniać cały dach z więźbą i podnosić ścianę kolankową, żeby poddasze użytkowe zrobić - sama nie wiem, czy się z motyką na słońce nie porywamy. Ale nie mamy wyjścia - dach w każdej chwili może zacząć przeciekać, a na parterze robi się nam powoli ciasno (mamy tylko 2 niezbyt duże pokoje).
  • Widzisz Maura, wszystko zależy od tego, na czym komu zależy ;)
    Ja i tak żyję w łóżku, o ile za dziećmi nie ganiam. Korzystam z kompa, czytam , gadam. Gdybym była sama,. to właściwie mogłabym mieć jeden pokój, w którym dominowałoby łóżko. Bez specjalnej celebracji.
  • @MartynaN "Gdybym była sama"

:-O Bluźnierstwo!!! 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.