Ehhh, moja przekorna natura ;-) Gdybyś napisała "sprawdź już", to bym czekała do jutra. A skoro napisałaś, co napisałaś, to zajrzałam już, i widzę, że pani przesłała kaucję. Mogę więc przyjąć, że lokal został wynajęty. Przynajmniej przez rok będzie spokój, bo na tyle opiewa pierwsza umowa.
Formalności dopełnione, umowa podpisana. Poszło niewiarygodnie łatwo. Mieszkanie wynajęła pierwsza osoba, która umawiała się je oglądać. Nawet ceny za bardzo nie znegocjowała. Zaczynam się zastanawiać, czy nie za tanio to mieszkanie puściliśmy... ;-) A wydawało mi się, że straszne pieniądze za to chcemy i z pół roku będziemy szukać chętnych... Niniejszym ogłaszam, że wątek jest nieaktualny!
Niniejszym wątek znów staje się aktualny, bo po rocznej współpracy najemcy rezygnują.
Piękne mieszkanie 94 m2 w centrum Warszawy. Zielony apartamentowiec na Starej Ochocie! Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. Zwierzęta również mile widziane. Budynek bez barier architektonicznych, wszędzie można się dostać windą, nie ma schodków i progów. Mieszkanie bardzo ciche, zupełnie nie słychać sąsiadów. Kameralnie - tylko dwa mieszkania na piętrze i do tego po dwie windy na klatkę. 3 sypialnie, 2 łazienki, duża umeblowana i wyposażona kuchnia połączona z jadalnią, oszklony salon z wyjściem na dużą loggię. Widok z loggii na 600-metrowy ogród na dachu części usługowej budynku. Ogród, z piaskownicą i ławkami, jest dostępny dla mieszkańców. Budynek ze stałym dozorem kamer video oraz ochroną. W części usługowej budynku sklep spożywczy. Istnieje możliwość wynajęcia mieszkania z miejscem postojowym w garażu podziemnym - bezpośredni zjazd windą. W bliskim sąsiedztwie: banki, centrum medyczne, szpitale, salon kosmetyczny, fryzjer, szkoła podstawowa, uczelnia wyższa (APS), przystanek autobusowy, plac zabaw i boisko (orlik), restauracje i kawiarnie.
Zamieszkaj w samym centrum Warszawy! Przykładowe odległości: Dw. Centralny (1,8 km) Dw. Zachodni (1,2 km) Lotnisko Okęcie (6 km)
Pl. Zawiszy (0,7 km) Pl. Narutowicza (0,6 km)
Przystanek autobusowy (0,2 km) Przystanek tramwajowy (0,6 km)
Park Szczęśliwicki (2 km) Pola Mokotowskie (1,5 km) Basen (1,2 km) Ośrodek Kultury Ochoty (1,2 km) Biblioteka (0,6 km)
Skłonię męża, żeby powiesił ogłoszenie na jakimś portalu, to podepnę linkę ze zdjęciami i planem. Mieszkanie jest bardzo fajne i ma działanie prokoncepcyjne ;-) = czwórka dzieci mi się tam w ciągu 8 lat urodziła.
Dam linka, jak tylko mąż szanowny uruchomi to ogłoszenie ponownie. Na razie tylko tak, ogólnikowo, podbijam. A nuż, ktoś z Was ma kogoś, kto koniecznie pilnie poszukuje dużego mieszkania na Ochocie?
Up Dobra lokalizacja (pracowałam w okolicach Parku Szczęśliwickiego przez ponad 5 lat) Fajna podłoga w kuchni, holu - rozważałam taką do salonu, ale w końcu zostaliśmy przy deskach dębowych
Komentarz
Gdybyś napisała "sprawdź już", to bym czekała do jutra. A skoro napisałaś, co napisałaś, to zajrzałam już, i widzę, że pani przesłała kaucję. Mogę więc przyjąć, że lokal został wynajęty. Przynajmniej przez rok będzie spokój, bo na tyle opiewa pierwsza umowa.
Poszło niewiarygodnie łatwo. Mieszkanie wynajęła pierwsza osoba, która umawiała się je oglądać. Nawet ceny za bardzo nie znegocjowała. Zaczynam się zastanawiać, czy nie za tanio to mieszkanie puściliśmy... ;-) A wydawało mi się, że straszne pieniądze za to chcemy i z pół roku będziemy szukać chętnych...
Niniejszym ogłaszam, że wątek jest nieaktualny!
Piękne mieszkanie 94 m2 w centrum Warszawy. Zielony apartamentowiec na Starej Ochocie!
Idealne miejsce dla rodziny z dziećmi. Zwierzęta również mile widziane.
Budynek bez barier architektonicznych, wszędzie można się dostać windą, nie ma schodków i progów. Mieszkanie bardzo ciche, zupełnie nie
słychać sąsiadów. Kameralnie - tylko dwa mieszkania na piętrze i do tego
po dwie windy na klatkę.
3 sypialnie, 2 łazienki, duża umeblowana i wyposażona kuchnia połączona z jadalnią, oszklony salon z wyjściem na dużą loggię.
Widok z loggii na 600-metrowy ogród na dachu części usługowej budynku. Ogród, z piaskownicą i ławkami, jest dostępny dla mieszkańców.
Budynek ze stałym dozorem kamer video oraz ochroną. W części usługowej budynku sklep spożywczy.
Istnieje możliwość wynajęcia mieszkania z miejscem postojowym w garażu podziemnym - bezpośredni zjazd windą.
W bliskim sąsiedztwie: banki, centrum medyczne, szpitale, salon
kosmetyczny, fryzjer, szkoła podstawowa, uczelnia wyższa (APS),
przystanek autobusowy, plac zabaw i boisko (orlik), restauracje i
kawiarnie.
Zamieszkaj w samym centrum Warszawy!
Przykładowe odległości:
Dw. Centralny (1,8 km)
Dw. Zachodni (1,2 km)
Lotnisko Okęcie (6 km)
Pl. Zawiszy (0,7 km)
Pl. Narutowicza (0,6 km)
Przystanek autobusowy (0,2 km)
Przystanek tramwajowy (0,6 km)
Park Szczęśliwicki (2 km)
Pola Mokotowskie (1,5 km)
Basen (1,2 km)
Ośrodek Kultury Ochoty (1,2 km)
Biblioteka (0,6 km)
Skłonię męża, żeby powiesił ogłoszenie na jakimś portalu, to podepnę linkę ze zdjęciami i planem.
Mieszkanie jest bardzo fajne i ma działanie prokoncepcyjne ;-) = czwórka dzieci mi się tam w ciągu 8 lat urodziła.
Dobra lokalizacja (pracowałam w okolicach Parku Szczęśliwickiego przez ponad 5 lat)
Fajna podłoga w kuchni, holu - rozważałam taką do salonu, ale w końcu zostaliśmy przy deskach dębowych