Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

¿Kto chce, żeby mu coś zbudować / wyremontować / odnowić?

edytowano kwietnia 2014 w Pomagajmy sobie
Poszukuje się organizacji z: Olsztyna, Jachranki albo Mrągowa, której trzeba pomóc

Pewna duża korporacja planuje wyjazd integracyjny, w ramach którego
prawie 200 pracowników chętnie by coś zbudowało / wyremontowało /
odnowiło.

Kontakt przeze mnie
«1

Komentarz

• W Poznaniu nie chcą wybudować domu  pewnej fajnej wielodzietnej rodzinie?
  • edytowano kwietnia 2014
    .
  • Po prostu tam będą mogli to zrobić
  • Rozumiem, ale popytać nie zawadzi :)
  • Zapytam tu i tam ;) może być zakon siostr katarzynek?
  • No właśnie tak myślałem m.in. o Tobie.

Zakon? Spróbujmy.
  • zapodam temat Mrągowianom...my stamtąd pochodzimy:)
  • Monica i na żadną kawkę w przelocie noe zajechaliście?! Pewnie i tak przez Olsztyn jeździcie!!!
  • @Taja wiesz kiedy ja ostatnio w tamtych stronach byłam???...ładnych kilka lat temu...gdyby relacje rodzinne inne były to pewnie częściej byśmy się pojawiali, a tak rękami i nogami się bronię przed wyjazdem  :-S
  • No to jak coś! Polecam się! Na kawkę, nocleg co tam chcecie ;)
  • Jest taka fundacja - Piękne Anioły
    zajmują się remontowaniem i urządzaniem pokojów biednych dzieci z biednych rodzin
    moze oni kogoś podpowiedzą?
  • Niech się zgłoszą :)
  • o widzę że trend eventowy z przed 4 lat się utrzymuje :D i dobrze, zamiast grać w paintball niech robią na tych imprezach coś pożytecznego

ehhhhhhh brakuje mi tej pracy :( a już pewnie nigdy nie wrócę do niej

tatapafcia a ty w korpo czy w eventach pracujesz?

(P.S. gdyby nikt nie chciał żeby im coś zbudować, to polecam składanie/budowanie takich domków ogrodowych i altan, potem malowanie ich i ozdabianie, napewno każde przedszkole, ośrodek dla niepełnosprawnych itp. przyjmie takie do ogródka z wdzięcznością, a i pracę łatwiej podzielić :)
  • uJa Ty kiedys nie wstawialas zdjecia domku dla lalek co sama zrobilas z adaptacji czegos starego?
  • @uJa ani tu ani tu. Jestem frilansiarzem

image

A o tej sprawie po prostu dowiedziałem się via znany niektórym Maciek Gnyszka, alias hub networkingu, i pomyślałem, że tukej taka oferta może się komuś przydać.
  • A możesz zdradzić co to za korporacja? tak chwalebne akcje codziennie nie zdarzają się
  • isa7 - za moich pracowych czasów, modne były txw. eventy z przesłaniem korporacje jadące na imprezy integracyjne, zamiast grać w paintball, jeździć na quadach (albo obok tego) pomagały potrzebującym, różne akcje robiliśmy i malowaliśmy płot przy domu dziecka, robiliśmy ogródek w przedszkolu dla niepełnosprawnych itd. firmy bardzo to lubiły ( i my też)
  • ja jestem z Olsztyna...no prawie...dokładnie z Białegostoku i jak coś to bardzo chętnie skorzystam...
  • rzut beretem

uja- nic nie wiem o korporacjach, więc dziwię się bardzo

• Isa korporacja wykorzysta każdą okazję, żeby sobie zrobić dobry PR
    Pracowałam 14 lat, wcale mnie taka akcja nie dziwi
  • @isa7 - nie mogę, ¿a czemu pytasz?

• Pytałam, bo się nie znam jak widać.  Myślałam, że to chwalebny wyjątek, a tu o zwykły PR chodzi
  • Przepraszam, nie ogarniam.
  • Akurat to fajna forma PR'u.

Wiele rzeźb, malowideł czy kościołów powstało dla PR'u mecenasów, a służą ludziom do dziś. 
  • Wiecie o tej sprawie tysiąc razy więcej niż ja :D
  • No właśnie.

Ale nikt nie kce ;)
  • fajny pomysł ale do mnie daleko nie mam na materiały bo mój dom wymaga remontu cieknie po ścianie oknami też ale cóż nie skorzystam z oferty pomysł rewelacyjny naprawdę
  • Chyba z rok temu czytałam o rodzinie z gminy Szczytno, która mieszka w tragicznych warunkach, a próbuje zaadoptować własną stodołę do mieszkania. Mieli sporo dzieci. Spróbuję poszukać tego materiału - może tam byłoby warto?
  • edytowano kwietnia 2014
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.