moja pierworodna bardzo zadowolona i z polskiego i matmy...angielskiego nie boi się wcale, kluczowa będzie rozszerzona matma...ale w sumie punkty nie będą jej z tego potrzebne...więc luzik
Dziś moja ustny niemiecki i najbardziej się tego boimy, pisać umie ale ma wadę wymowy i mówienie to katorga ,zobaczymy, najwyżej w sierpniu poprawka +++
córka mówiła, że podstawa z angielskiego była banalna i czuła się jak na języku polskim ale podobno spory przeskok poziomu był na rozszerzeniu i tu różowo nie było...ale do rozszerzenia wystarczy podejść jeśli komu na punktach nie zależy to luzik
Zmagań maturalnych ciąg dalszy. Gaba po sprawdzeniu odpowiedzi z matmy rozszerzonej obliczyła, że ma szansę na 60 -70, ale tyle się spodziewała i wystarczy na wybrany kierunek. Zdrowe podejście w sumie. Tylko starszy brat załamuje nad nią ręce :-D Dziś ustny angielski to luzik.
Moja cora po matmie rozszerzonej w sumie zadowolona, w piątek angielski ustny to się nie obawia, a po niedzieli geografia rozszerzona i ustny j.polski, tu ma trochę stres. +++
Nasz "orzeł" w sumie zadowolony. Najbardziej chyba polskiego sie obawia. Angielski to luzik. Został mu jeszcze niemiecki- podstawowy i rozszerzony i geografia rozszerzona. Tego aurat nie kumam, dlaczego m.in geografie wybrał, z powodu ktorej rok temu nie byl dopuszczony do matury. A w ogole wziął sobie 5 rozszerzen. Ciekawa strategia. Nic to. Mamy nadzieję ze cud sie zdarzy i zda
Nata jeszcze przed sobą ma w piątek ustny angielski. W przyszłym tygodniu rozszerzoną historię i ustny polski. Z rozszerzonej matmy w miarę zadowolona liczy na min. 40%.
Komentarz
+++
+++
Czekam w szpitalu na lek i na wieści od W.
Za maturzystów +
Ano, zobaczymy.
na próbnej z podstawy miała 97%....ale nieco trema przed rozszerzoną wersją jest
+
+
ale podobno spory przeskok poziomu był na rozszerzeniu i tu różowo nie było...ale do rozszerzenia wystarczy podejść jeśli komu na punktach nie zależy to luzik
moja z humanistycznej klasy i przystępuje ... ot takie sobie studia obmyśliła
+++
ale doszła do połowy i ... się zawiesiła...i jest zła...bo wie , że generalnie proste było
jakaś bardzo zachwycona nie wróciła...ale jej to do niczego nie potrzebne...
Dziś ustny angielski to luzik.
+++
zszerzony WOS ,jutro pisemny niemiecki, a w poniedziałek ustny polski, zobaczymy
Najbardziej chyba polskiego sie obawia. Angielski to luzik.
Został mu jeszcze niemiecki- podstawowy i rozszerzony i geografia rozszerzona. Tego aurat nie kumam, dlaczego m.in geografie wybrał, z powodu ktorej rok temu nie byl dopuszczony do matury.
A w ogole wziął sobie 5 rozszerzen.
Ciekawa strategia.
Nic to. Mamy nadzieję ze cud sie zdarzy i zda
Z rozszerzonej matmy w miarę zadowolona liczy na min. 40%.