My też juz ufff...:) no chyba, że jeszcze egzaminy na studia, jeśli się w końcu dziewczę ostatecznie określi z kierunkiem Czekamy na wyniki pisemnego z j.polskiego i geografii, z matematyki sprawdziła sobie- 96%, z rozszerzonej tez nieźle ale bez konkretow póki co, angielski 93% i najsłabiej polski ustny 60%. Dziękujemy za modlitwę
Pierwsze koty za płoty .Wyszłam z matury zadowolona. Doszłam do domu i doszukałam się trzech błędów - po pierwsze nie odniosłam się do fragmentu tylko do całości Lalki, po drugie napisałam że Wokulski tęsknił za nieodwzjemnioną miłością do Łęckiej, no i zapomniałam policzyć słów czy mam 250
@Elunia to chyba nie kwestia płci. Moja odebrała świadectwo nawet nie zdążyła nam pokazać i pojechała na tydzień w góry. Wróciła, mieliśmy gości więc nie odespała tylko z wszystkimi siedziała do północy. Przygotowania ograniczyła do zakupienia zapasu długopisów. Dzisiaj coś tam przysiadła, żeby powtórzyć. Ale w sumie jestem o nią spokojna. Ona chyba też.
Moja 2 maja wróciła z gór do domu. Była od niedzieli. Wczoraj wzięła młodszych braci na wycieczkę rowerową, a dzisiaj jest na urodzinach koleżanki. Ma wrócić przed 22. Twierdzi, że ci się miała nauczyć, to już się nauczyła i nic już nie pomoże nauka przed samym egzaminem.
Moja 2 maja wróciła z gór do domu. Była od niedzieli. Wczoraj wzięła młodszych braci na wycieczkę rowerową, a dzisiaj jest na urodzinach koleżanki. Ma wrócić przed 22. Twierdzi, że ci się miała nauczyć, to już się nauczyła i nic już nie pomoże nauka przed samym egzaminem.
To akurat prawda. Warto się jednak wyspać i uważać na to, co się je i pije przed maturką.
I nie wychodzić szybko, tylko dokładnie posprawdzać, w miarę możliwości po 10-15 minutach od napisania (żeby spojrzeć ,,świeżym okiem'').
Komentarz
Bo ustne synowi poszły super- polski 95% i angielski 100% (że sie tak po matczynemu pochwalę dzieckiem )
Wyniki pisemnych 30 czerwca, Milamama wyżej pisała ;-)
Przeczytałam, ale zrozumiałam jakoś nie tak
Czekamy na wyniki pisemnego z j.polskiego i geografii, z matematyki sprawdziła sobie- 96%, z rozszerzonej tez nieźle ale bez konkretow póki co, angielski 93% i najsłabiej polski ustny 60%. Dziękujemy za modlitwę
Reszta niewiadoma.
Został ustny niemiecki- w poniedziałek.
i jeszcze egzamin na studia końcem czerwca...
U mnie chwila oddechu, za rok dopiero, ostatnia już.
Za wszystkich zdajacych +++
No i przyszła ta ostatnia.
Za mojego syna i wszystkich forumowych maturzystów.
Warto się jednak wyspać i uważać na to, co się je i pije przed maturką.
I nie wychodzić szybko, tylko dokładnie posprawdzać, w miarę możliwości po 10-15 minutach od napisania (żeby spojrzeć ,,świeżym okiem'').