Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Broszury o karmieniu piersią - rozdaję potrzebującym

2»

Komentarz

• @kitek - też tak czytam, co spojrzę na ten tytuł, więc trudno by mi było mieć do Ciebie żal ;-)
    Inna rzecz, że mam informacje zwrotne, że w broszurze raczej nie bzdury :-D
  • no też własnie:) bo jak to? @Katarzyna i bzdury gada? i to karmieniu piersią:) Nie mam mowy:)
  • Hłe, hłe, ależ się miło podłechtana czuję... ;-)
  • o matko, to nie tylko ja te bzdury ciagle widzę =))
  • @Katarzyna czy mogłabym też kilka egzemplarzy dla koleżanki, która właśnie została certyfikowanym promotorem karmienia piersią i ma kontakt z młodymi mamami? 
  • Ja tez poproszę z pięć sztuk!
    Adres na priv wyślę jak do kompa siądę bo z telefonu marnie się pisze
  • @Katarzyna poproszę elektroniczną jeśli można. Adres zostawię na prv.
    Dziękuję.
  • @beatasb - tylko adres mi daj.
  • Dziękuję @Katarzyna :) 

a kiedy wysyłałaś? to już piąta przesyłka będzie na jaką czekam, a na poczcie cisza :(
  • Dziś wysłałam. Toż wczoraj mi napisałaś, że chcesz te broszury. Daru prekognicji nie posiadam ;-) Poczułam się wczoraj usprawiedliwiona, że jeszcze Ci nie pchnęłam tych obiecanych książek językowych, bo uznałam, że widać miały poczekać na dołożenie broszur.
    Poszło dziś zwykłą przesyłką. Pojęcia nie mam, jak długo poczta będzie Ci to nieść.
  • edytowano maja 2014
    :D

jakoś zaglądanie na orga via telefon , o różnych porach dnia i nocy, powoduje u mnie zaburzenia orientacji w czasie ;)

dałabym się posiekać, że zgłoszenie było już daaaaaaaaaaawno temu ;)

dziękuję bardzo, podaj mi tam te tajemnicze dane , bo kasę oddać 
  • Problem tylko taki, że ja nie pamiętam ile tej kasy. Wysłałam dziś przesyłek za wszystko, co miałam w portfelu i straciłam orientację, do kogo za ile poszło. Może umówmy się tak, że jak do Ciebie dojdzie, to zobaczysz, za ile tam nalepiłam tych znaczków i dasz znać, to ja Ci numer konta podeślę. Może tak być?
  • Melduję, że popakowałam tudzież powysyłałam broszury i skonstatowałam niniejszym, że właśnie rozdysponowałam wszystkie, które miałam (bagatela, 300 szt.).
    Zamówiłam kolejne, ale nie wiem, kiedy dostanę. Tymczasem wstrzymuję dystrybucję wersji papierowej, ale gdyby ktoś chciał, to niech pisze, tylko się w cierpliwość uzbroi.
    Ważna rzecz - ciężkie to jest, bo na porządnym papierze sponsor sobie zażyczył. 100 szt. waży 7,5 kg.
  • Mam nową porcję broszur. Gdyby ktoś jeszcze chciał, to się polecam do usług.
  • edytowano maja 2014
    Ja chcę. Nie wiem ile - do gabinetu gin. Napisałam priv
  • I ja poproszę 2 szt.
  • @Agnicha- Twoja historie zatem przeczytalam jako pierwsza w Karm, mamo?;-)
  • @Agnicha - podrzuć adres na priv, to poślę przy najbliższej okazji.
  • @Agnicha - adres daj, bo nie wiem, gdzie Ci te 10 szt. wysłać.
  • edytowano maja 2014
    Mam poczucie, że wysłałam już do wszystkich chętnych. Tych, co czują się na siłach finansowych zwrócić za przesyłkę, bardzo proszę o zameldowanie się, jak już dojdzie. Gdyby ktoś sobie zamówił, a nie dostał w ciągu najbliższych 2-3 dni, to niech da znać, to sprawdzę, co się dzieje z przesyłką, albo wyślę znów.

Jeszcze mi trochę zostało, gdyby ktoś był zainteresowany.
    Jak ktoś potrzebuje duże ilości, to myślę, że można zamówić bezpośrednio w Fundacji Bank Mleka Kobiecego. Ponoć mają tego jeszcze sporo, a gdyby zabrakło, to mogą dodrukować.
  • @manna - z chęcią Ci wyślę. Tylko adresik podeślij na priw.
  • Zainteresowanych profesjonalistów...hehe ;)
    Koleżanka poszła ostatnio do gin w pobliskiej przychodni i usłyszała niemiłą gadkę, że po co ona karmi piersią, przecież to jej ani dziecku nie jest już potrzebne i nic nie daje... (dziecko 13 miesięcy...); po czym dostała receptę na lek, którego nie można podczas karmienia...
    Przydałyby się takie broszury w przychodniach, co by sobie kobity w kolejce poczytały (bo na "profesjonalistów" nie liczę...);

@Agnicha - mam "Karm mamo"! Idę Cię szukać! ;)

• @AFRa - to może warto się w broszurę wyposażyć i w sytuacjach takich, jak opisana, częstować nią "profesjonalistę", żeby się dokształcił?
  • Katarzyna ja też poproszę 5 sztuk broszury. Adres śle na priv.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.