@palusia, to się dzisiaj zamieniamy? Na wszelki wypadek odmawiałam przez ostatnie dni obydwie tajemnice. @Pipijo pewnie dopiero w przyszlym miesiącu bedziesz mogła na piśmie zmienić bo termin edycji upłynął, prawda?
Tajemnice Radosne
1. @beabea - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @September - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @uJa - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @balbi - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @czekolada - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Sonia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @mysikrolica - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @Katarzyna - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @monika5 - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Quintana - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Gosia5 - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Elf77 - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @matuleczka - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @WandaB - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. Kinga-siostra @Kasik - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @zoia - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Bambidu - O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Rejczel - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @palusia - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Pipijo - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Bóg Wam zapłać za kolejny rok modlitwy z mocą!
Św. Janie Pawle II, módl się za nami!
Zapraszam już do potwierdzeń i życzę wszystkim błogosławionego Nowego Roku
Ja już oficjalnie zalogowana pod swoim nickiem, moja siostra @Kasik nie musi już być wywoływana. Teraz zobaczyłam, że to już 6 lat w róży, a nie 4 jak napisałam w powitalnym:-) @Pipijo Bardzo proszę o zmianę na mój nick przy następnej rozpisce tajemnic:-)
Tajemnice Radosne
1. @Pipijo - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @beabea - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @September - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @uJa - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @balbi - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @czekolada - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Sonia - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @mysikrolica - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Katarzyna - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @monika5 - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Quintana - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Gosia5 - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @Elf77 - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @matuleczka - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @WandaB - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @siostraKasik - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @zoia - O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Bambidu - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Rejczel - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @palusia - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Potwierdzamy, że trwamy i się razem trzymamy; witamy już we własnej osobie @siostraKasik ; wciąż jednak brakuje nam nowej chętnej żony w róży by zmienić @Rejczel i nikt się niezgłasza w wątku poszukiwawczym. Może to tylko przejściowy kryzys jaki. Albo Pan Bóg kurczowo nam Rejczel trzyma;)
Mówiłam, że to podejrzane i niespotykane by żadna nie chciała nowa do róży wstąpić. Ile można ten poszukiwawczy wątek wałkować. I już wiadomo. Dooobrze, że jesteś!
Tak! Skontaktuje sie z @uJa i może od jutra już będziesz mogła startować z jeszcze tajemnicą 4 radosną: - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji; niebawem nowa rozpiska. Chwała Panu, cieszę się, że przyszłaś do nas:)
Btw chyba nie jest to przypadek, ale w tym miesiącu kontynuuję jeszcze 4 tajemnice radosną z poprzedniej róży za mężów nie z tego forum (niestety posypała się, wykruszył się dziewczyny) i czekałam czy pojawi się na forum jakies wolne miejsce w dowolnej róży za mężów. I to jeszcze trafiłam na swoją tajemnicę zupełnie nieświadomie
Tajemnice Radosne
1. @palusia - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Pipijo - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @beabea - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @September - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @mmaj333 - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @balbi - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @czekolada - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @Sonia - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @mysikrolica - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Katarzyna - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @monika5 - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Quintana - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @Gosia5 - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Elf77 - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @matuleczka - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @WandaB - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @siostraKasik - O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @zoia - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Bambidu - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Rejczel - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Szczęść Boże, witamy w naszym bukiecie @mmaj333 ;wspaniale, że znalazła swoje miejsce
Bogu dziękuję też ja, że daje mi takie doświadczenie prowadzenia róży, mam nadzieję, że to zaowocuje, że w przyszłości założę taką na nowym miejscu zamieszkania jeśli taka będzie Jego wola.
Podziękujcie i ruszamy!
U mnie kształtuje się róża za mężów . Jak będzie odpowiednia ilość chętnych , to będę się z Wami żegnać .... smutno, ale im więcej takich róż tym lepiej dla mężów .
Ta róża , to najpiękniejsza rzecz jaką zaczęłam tuż Wami ,kochane żony , już dobre parę lat temu . Dziękuję za waszą obecność i modlitwę. Póki co jestem tu jeszcze w marcu ... westchnijcie , o tą nową różę
Komentarz
@Pipijo pewnie dopiero w przyszlym miesiącu bedziesz mogła na piśmie zmienić bo termin edycji upłynął, prawda?
@Bambidu czyli moja tajemnica 3 chwalebna:
.
3. ; - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu
Zgadza się?
Modlitwy początkowe - @beabea
Tajemnice Radosne
1. @beabea - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @September - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @uJa - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @balbi - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @czekolada - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Sonia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @mysikrolica - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @Katarzyna - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @monika5 - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Quintana - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Gosia5 - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Elf77 - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @matuleczka - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @WandaB - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. Kinga-siostra @Kasik - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @zoia - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Bambidu - O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Rejczel - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @palusia - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Pipijo - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Bóg Wam zapłać za kolejny rok modlitwy z mocą!
Św. Janie Pawle II, módl się za nami!
Zapraszam już do potwierdzeń i życzę wszystkim błogosławionego Nowego Roku
Trwam i dziekuję, że Wy też +
@Katarzyna
@Quintana
@matuleczka
@Kasik
@uJa
@czekolada
Witajcie w Nowym Roku
Teraz zobaczyłam, że to już 6 lat w róży, a nie 4 jak napisałam w powitalnym:-)
@Pipijo Bardzo proszę o zmianę na mój nick przy następnej rozpisce tajemnic:-)
Oczywiscie ze zmienie i witaj!
Modlitwy początkowe - @Pipijo
Tajemnice Radosne
1. @Pipijo - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @beabea - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @September - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @uJa - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @balbi - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @czekolada - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Sonia - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @mysikrolica - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Katarzyna - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @monika5 - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @Quintana - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Gosia5 - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @Elf77 - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @matuleczka - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @WandaB - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @siostraKasik - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @zoia - O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Bambidu - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Rejczel - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @palusia - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Potwierdzamy, że trwamy i się razem trzymamy; witamy już we własnej osobie @siostraKasik ; wciąż jednak brakuje nam nowej chętnej żony w róży by zmienić @Rejczel i nikt się niezgłasza w wątku poszukiwawczym. Może to tylko przejściowy kryzys jaki. Albo Pan Bóg kurczowo nam Rejczel trzyma;)
@mysikrolica
@monika5
@matuleczka
@Bambidu
@uJa
@balbi
Westchnij aktem strzelistym codzien by ktoś nowy sie zdecydował za Ciebie wejsc! Niewiem co to za kryzys nastał...
Skontaktuje sie z @uJa i może od jutra już będziesz mogła startować z jeszcze tajemnicą 4 radosną: - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji; niebawem nowa rozpiska.
Chwała Panu, cieszę się, że przyszłaś do nas:)
Modlitwy początkowe - @palusia
Tajemnice Radosne
1. @palusia - O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Pipijo - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @beabea - O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @September - O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @mmaj333 - O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @balbi - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @czekolada - O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @Sonia - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @mysikrolica - O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Katarzyna - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzących przyjaciół.
Tajemnice Bolesne
1. @monika5 - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2. @Quintana - O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3. @Gosia5 - O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Elf77 - O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @matuleczka - O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @WandaB - O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @siostraKasik - O kierowanie się mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @zoia - O to, by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Bambidu - O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Rejczel - Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Szczęść Boże, witamy w naszym bukiecie @mmaj333 ;wspaniale, że znalazła swoje miejsce
Bogu dziękuję też ja, że daje mi takie doświadczenie prowadzenia róży, mam nadzieję, że to zaowocuje, że w przyszłości założę taką na nowym miejscu zamieszkania jeśli taka będzie Jego wola.
Podziękujcie i ruszamy!
westchnijcie , o tą nową różę