W razie czego ja zaczęłam odmawiać dziesiątkę @camille. Dopóki się nikt bardziej "uprawniony" się nie zgłosi, to ja bym chętnie została, w końcu ten mój (potencjalny?) mąż gdzieś sobie tam żyje (już, mam nadzieję ) ), a modlitwa chyba nie ma wyłącznie wymiaru "tu i teraz".. :-/
No właśnie tak się zastanawiam, że to chyba nic złego modlić się za przyszłego męża . @camille - to co zamiana? jest zastępstwo, więc możesz już nie czuć się zobowiązana. Dziękujemy za Twoją obecność!
@Milagro - tylko camille ma akurat pierwszą tajemnicę, więc dochodzą jeszcze modlitwy początkowe. Pociągniesz?
Oczywiście Wczoraj odmówiłam samą dziesiątkę (i to nie tą właściwą, bo spojrzałam na posta z 1 stycznia) przez niedopatrzenie, ale dzisiaj już się zorientowałam i odmawiałam z początkiem
1. @zielonychrupak- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @Milagro - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @malagala- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @WandaB- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @Kinga -siostra @Kasik- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Anulcia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @elladoc- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @balbi - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @Anka- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @Pipijo - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @beabea - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@megima- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @beatasb- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @Quintana- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @gorzka_czekolada- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Felicyta- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @apolonia - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @chabrowa- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @Beni- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @mammamia- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
1. @mammamia- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @zielonychrupak - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Milagro- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @malagala- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @WandaB- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Kinga -siostra @Kasik - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Anulcia- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @elladoc - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @balbi- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @Anka - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @Pipijo - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@beabea- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @megima- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @beatasb- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @Quintana- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @gorzka_czekolada- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @Felicyta - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @apolonia- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @chabrowa- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @Beni- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
1. @Beni- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @mammamia - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @zielonychrupak- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @Milagro- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @malagala- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @WandaB - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Kinga -siostra @Kasik- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @Anulcia - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @elladoc- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @balbi - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @Anka - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@Pipijo- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @beabea- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @megima- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @beatasb- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Quintana- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @gorzka_czekolada - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @Felicyta- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @apolonia- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @chabrowa- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
1. @chabrowa- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @Beni - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @mammamia- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @zielonychrupak- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @Milagro- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @malagala - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @WandaB- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. Kinga -siostra @Kasik - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @Anulcia- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @elladoc - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @balbi - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@Anka- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @Pipijo- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @beabea- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @megima- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @beatasb- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @Quintana - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @gorzka_czekolada- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @Felicyta- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @apolonia- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
1. @apolonia- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @chabrowa- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Beni- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @mammamia- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @zielonychrupak- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Milagro - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @malagala- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @WandaB - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. Kinga -siostra @Kasik- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @Anulcia - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @elladoc - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@balbi- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @Anka- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @Pipijo- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @beabea- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @megima- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @beatasb - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @Quintana- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @gorzka_czekolada- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @Felicyta- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Ja jestem, zdarzyło mi się musieć kilka dni nadrobić, ale daję radę. Mojemu "mężowi" mam nadzieję, że pomaga, w sensie, że mam nadzieję, że on gdzieś tam jest i czeka na mnie
1. @Felicyta- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @apolonia- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @chabrowa- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @Beni- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @mammamia- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @zielonychrupak - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @Milagro- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @malagala - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @WandaB- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. Kinga -siostra @Kasik - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @Anulcia - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@elladoc- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @balbi- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @Anka- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @Pipijo- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @beabea- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @megima - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @beatasb- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @Quintana- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @gorzka_czekolada- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Jak ten czas szybko leci... zmiana tajemnic na wrzesień
Tajemnice Radosne
1. @gorzka_czekolada- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @Felicyta- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @apolonia- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @chabrowa- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @Beni- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @mammamia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @zielonychrupak- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @Milagro - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @malagala- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @WandaB - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @Kinga -siostra @Kasik - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@Anulcia- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @elladoc- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @balbi- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @Anka- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Pipijo- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @beabea - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @megima- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @beatasb- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @Quintana- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
1. @Quintana- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych. 2. @gorzka_czekolada- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami. 3. @Felicyta- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela. 4. @apolonia- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji. 5. @chabrowa- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Beni - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów. 2. @mammamia- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku. 3. @zielonychrupak - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów. 4. @Milagro- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi. 5. @malagala - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne 1. @WandaB - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów. 2.@Kinga -siostra @Kasik- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach. 3 @Anulcia- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów. 4. @elladoc- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami. 5. @balbi- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Anka- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania. 2. @Pipijo - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami. 3. @beabea- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu. 4. @megima- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu. 5. @beatasb- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
Komentarz
@camille - to co zamiana? jest zastępstwo, więc możesz już nie czuć się zobowiązana.
Dziękujemy za Twoją obecność!
@Milagro - tylko camille ma akurat pierwszą tajemnicę, więc dochodzą jeszcze modlitwy początkowe. Pociągniesz?
Szkoda mi że was zostawiam... no ale muszę być uczciwa, że nie dawałam sobie z tym rady.
Pozdrawiam
Tajemnice Radosne
1. @zielonychrupak- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Milagro - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @malagala- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @WandaB- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @Kinga -siostra @Kasik- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Anulcia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @elladoc- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @balbi - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Anka- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Pipijo - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @beabea - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@megima- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @beatasb- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Quintana- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @gorzka_czekolada- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Felicyta- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @apolonia - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @chabrowa- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Beni- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @mammamia- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@zielonychrupak - dla Ciebie modlitwy początkowe
@WandaB- dziekuję . Pare minut przed 9:00 mu przeszło
Tajemnice Radosne
1. @mammamia- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @zielonychrupak - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Milagro- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @malagala- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @WandaB- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Kinga -siostra @Kasik - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Anulcia- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @elladoc - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @balbi- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Anka - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @Pipijo - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@beabea- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @megima- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @beatasb- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @Quintana- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @gorzka_czekolada- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Felicyta - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @apolonia- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @chabrowa- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Beni- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@mammamia- dla Ciebie modlitwy początkowe
Tajemnice Radosne
1. @Beni- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @mammamia - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @zielonychrupak- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @Milagro- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @malagala- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @WandaB - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Kinga -siostra @Kasik- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @Anulcia - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @elladoc- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @balbi - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @Anka - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@Pipijo- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @beabea- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @megima- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @beatasb- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Quintana- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @gorzka_czekolada - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Felicyta- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @apolonia- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @chabrowa- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@Beni- dla Ciebie modlitwy początkowe
Tajemnice Radosne
1. @chabrowa- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Beni - Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @mammamia- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @zielonychrupak- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @Milagro- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @malagala - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @WandaB- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. Kinga -siostra @Kasik - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Anulcia- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @elladoc - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @balbi - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@Anka- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @Pipijo- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @beabea- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @megima- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @beatasb- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Quintana - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @gorzka_czekolada- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Felicyta- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @apolonia- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@chabrowa- dla Ciebie modlitwy początkowe
Tajemnice Radosne
1. @apolonia- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @chabrowa- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Beni- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @mammamia- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @zielonychrupak- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Milagro - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @malagala- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @WandaB - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. Kinga -siostra @Kasik- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @Anulcia - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @elladoc - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@balbi- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @Anka- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Pipijo- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @beabea- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @megima- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @beatasb - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @Quintana- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @gorzka_czekolada- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Felicyta- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@apolonia- dla Ciebie modlitwy początkowe
Tajemnice Radosne
1. @Felicyta- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @apolonia- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @chabrowa- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @Beni- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @mammamia- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @zielonychrupak - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @Milagro- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @malagala - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @WandaB- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. Kinga -siostra @Kasik - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @Anulcia - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@elladoc- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @balbi- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @Anka- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @Pipijo- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @beabea- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @megima - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @beatasb- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @Quintana- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @gorzka_czekolada- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@Felicyta- dla Ciebie modlitwy początkowe
Tajemnice Radosne
1. @gorzka_czekolada- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @Felicyta- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @apolonia- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @chabrowa- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @Beni- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @mammamia - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @zielonychrupak- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @Milagro - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @malagala- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @WandaB - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @Kinga -siostra @Kasik - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@Anulcia- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @elladoc- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @balbi- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @Anka- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Pipijo- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @beabea - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @megima- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @beatasb- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @Quintana- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@gorzka_czekolada- dla Ciebie modlitwy początkowe
Tajemnice Radosne
1. @Quintana- O trwałość naszych małżeństw i przezwyciężanie sytuacji kryzysowych.
2. @gorzka_czekolada- Aby nasi mężowie stawali się świętymi ojcami.
3. @Felicyta- O ochronę umysłów naszych mężów przed kłamstwami nieprzyjaciela.
4. @apolonia- O mądrość Bożą dla mężów przy podejmowaniu każdej decyzji.
5. @chabrowa- O wyzwolenie dusz naszych mężów ze wszystkich negatywnych emocji.
Tajemnice Światła
1. @Beni - O łaskę świadomości błędów popełnianych przez naszych mężów.
2. @mammamia- O uwolnienie naszych mężów ze wszystkich krępujących ich więzów oraz niszczącego lęku.
3. @zielonychrupak - O łaskę niezachwianej wiary dla naszych mężów.
4. @Milagro- O siły i odwagę dla naszych mężów do bycia prawymi ludźmi.
5. @malagala - O łaskę wyboru przez naszych mężów prawdziwych, wierzacych przyjaciół
Tajemnice Bolesne
1. @WandaB - O łaskę nieskalanej reputacji dla naszych mężów.
2.@Kinga -siostra @Kasik- O wytrwałość w okazywaniu wzajemnej czułości i troski w naszych małżeństwach.
3 @Anulcia- O Boże błogosławieństwo dla pracy wykonywanej przez naszych mężów.
4. @elladoc- O Boże prowadzenie naszych mężów w rozporządzaniu finansami.
5. @balbi- O zdrowie dla naszych mężów i siły w służbie Bogu i rodzinie.
Tajemnice Chwalebne
1. @Anka- O codzienne odnajdywanie i wypełnianie w życiu naszych mężów Bożego powołania.
2. @Pipijo - O kierowanie się naszych mężów w całym życiu Bożymi priorytetami.
3. @beabea- O to , by słowa wypowiadane przez naszych mężów były miłe Bogu.
4. @megima- O przemianę serc żon, aby stawały się dla swoich mężów źródłem prawdziwej radości i pomocy według Bożego zamysłu.
5. @beatasb- Dziękczynna za wszystkich naszych mężów.
@Quintana- dla Ciebie modlitwy początkowe