Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Dobry spowiednik - szukam/polecam

2»

Komentarz

• @palusia dziękuję, doszedł mail :)

@Felicyta w filmiku z ks. Piotrem Glasem z Portsmouth mówi on o polskim księdzu posługującym w Manchesterze.
  • edytowano września 2014
    maliwiju  jak się nazywa ten karmelita?
  • W kwestii warszawskich Kapucynów - kiedyś @Stonka polecała szczególnie ojca, dyżurującego w konfesjonale w poniedziałki po 17. Ponoć b. surowy i ustawiają się do niego długaśne kolejki :) Niestety, jeszcze tam nie dotarłam :\">

Księża opusowi jak najbardziej OK, choć może zbyt łagodni jak na mój masochistyczny gust ;) Przede wszystkim kocham ich z powodu konferencji, z całej duszy polecam "dnie skupienia". Świetne, konkretne, proste teksty - marzą mi się tacy rekolekcjoniści :D

BTW - @Predikata - wiesz może, czy jest dzień skupienia w tę sobotę? Mam sprzeczne info :-S

• @palusia ja wlasnie bylam u takiej spowiedzi u x.Jozefa. Pytanie, odpowiedz. To wlasnie byla spowiedz generalna. I jeszcze etapy zycia zrobil, walkowane po kolei. Przed I Komunia, po Komuni do konca podstawowki, potem liceum itd. Bardzo mi pomogl tym wygrzebywaniem.
  • Mnie się marzy spowiedź generalna od lat (odkąd pierwszy raz o niej usłyszałam), ale przy moich problemach z pamięcią... :(
  • Chyba "niezdrowo pokręconego" ;) Zdrowie jest proste jak drut :D
  • @jukaa co to jest pomorze środkowe? :) Koszalin?
  • Swoją drogą @palusia dała dobrą wskazówkę, Siostry w Rybnie mogą polecić spowiednika i jak sądzę nie tylko w swojej okolicy.
  • @jukaa najpierw mi się z Bydgoszczą skojarzyło... w sensie środkowe pomorsko-kujawskie :\">

Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.