W nju byla promocja na doladowanie po wieki. Nie wiem czy jeszcze jest, nju dziala na sieciach orange. Sprawdz na ich stronie internetowej. Dla mnie jest to najlepsza opcja, bo nawet jak dziecko ma pusto na koncie to moze dzwonic na moj koszt.
Play ma własne nadajniki, ale to najnowsza firma - ma ich mało. Za to ma coś, czego nie ma żaden inny operator (znów mogę się mylić) roaming krajowy. Sam mogę sobie wybrać sieć, z której chcę korzystać. Może to być Plus, Era i nie wiem jak teraz, kiedyś działał też Orange.
W play jedna z ofert to ważność rok po 5zł doładowania. Moje dziecka to mają. Jest jeszcze jedna zaleta, jeżeli nie mają pieniędzy na koncie to jeżeli masz tel. w play mogą zawsze wysłać komunikat "zadzwoń do mnie".
Komentarz
5 zł i konto ważne przez rok.
Play ma własne nadajniki, ale to najnowsza firma - ma ich mało. Za to ma coś, czego nie ma żaden inny operator (znów mogę się mylić) roaming krajowy. Sam mogę sobie wybrać sieć, z której chcę korzystać. Może to być Plus, Era i nie wiem jak teraz, kiedyś działał też Orange.
w Play bez opłat - http://www.play.pl/pomoc/karta/formalne/zmiana-taryfy/
To i tak nie ważne, nie wiedziałem, że w Plusie w ogóle jest to możliwe. Zawsze miałem problem z nie wykorzystanymi środkami.
Zapóźniłem się w ofertach.