Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

telefon na kartę

edytowano października 2014 w Pomagajmy sobie
Doradźcie proszę'
jaką kartę włożyć w dziecięce telefony?
Coś co jest najbardziej opłacalne, najdłużej daje się odbierać bez doładowywania...

Komentarz

• Play chyba nie ma konkurencji jeśli chodzi o czas ważności konta.
    5 zł i konto ważne przez rok.
  • u mnie jest heyah w każdym tel żebym za darmo do każdego z domowników dzwoniła w każdej sieci jest coś takiego rok ważności konta włącza się kodem 
  • Play korzysta z nadajników innych operatorów?
  • W nju byla promocja na doladowanie po wieki. Nie wiem czy jeszcze jest, nju dziala na sieciach orange. Sprawdz na ich stronie internetowej. Dla mnie jest to najlepsza opcja, bo nawet jak dziecko ma pusto na koncie to moze dzwonic na moj koszt.
  • W Plusie trzeba za tę przyjemność 10 zł zapłacić.

Play ma własne nadajniki, ale to najnowsza firma - ma ich mało. Za to ma coś, czego nie ma żaden inny operator (znów mogę się mylić) roaming krajowy. Sam mogę sobie wybrać sieć, z której chcę korzystać. Może to być Plus, Era i nie wiem jak teraz, kiedyś działał też Orange.
  • W play jedna z ofert to ważność rok po 5zł doładowania. Moje dziecka to mają. Jest jeszcze jedna zaleta, jeżeli nie mają pieniędzy na koncie to jeżeli masz tel. w play mogą zawsze wysłać komunikat "zadzwoń do mnie".
  • Ja widzę 10 zł, ale ok - http://www.plus.pl/uslugi/rok-waznosci-konta
    w Play bez opłat - http://www.play.pl/pomoc/karta/formalne/zmiana-taryfy/

To i tak nie ważne, nie wiedziałem, że w Plusie w ogóle jest to możliwe. Zawsze miałem problem z nie wykorzystanymi środkami.
  • @ewap, ale czy ta "Twoja" oferta jest jeszcze aktywna?
  • To dość logiczne... skoro była aktywna to nie można aktywować (zmienić taryfy na tą samą). Zdaje się, że wystarczyło doładować.
  • @Dorota, oferta nju wygląda interesująco.

Zapóźniłem się w ofertach.
  • Co to jest nju?
  • Eeeee, to ja nju juz nie lubie. :P
  • Tekturową kartę proponuję
  • Czy jest jakis operator co daje rok wazności konta po każdym doładowaniu i jednoczesnie mozna z niego wysylac sygnaly mimo braku srodków na koncie?
    Kiedys byl to Play, ale juz nie da sie wysylac.
  • Da się, od swojej młodzieży dostaję sms: nr 123... prosi o kontakt. Wczoraj dostałam, więc można w Play.
  • To ciekawe czemu mojemu synowi już nie wysyła.....
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.