Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

[Warszawa] - Jak dojechać?

edytowano października 2014 w Pomagajmy sobie
28.10. będę w Warszawie na szkoleniu.
Jak dojechać najszybciej z Dworca Centralnego na ul. Dewajtis 3 (Dobre Miejsce)?

I mam pytanie o taxi - jak wsiądę do pierwszej lepszej taksówki będzie ok?

Komentarz

• Z taksowkami  na Dworcu, bym nie probowala - naciagaja strasznie. Mafia taksowkowa.
  • Tak? Pierwsze słyszę. Na dworcu jest postój Elę Taxi i jadą zgodnie z licznikiem. Od dość dawna jest to kwestia uregulowana.
    A bedziesz miała cały dzien to szkolenie?
  • no właśnie? cały dzień? - bo ja też tego dnia w Wa-wie, co prawda w innej stronie, bo na Ursynowie, ale zajętą mam tylko ok godzinę koło południa, a do domu wrócę, kiedy zechcę i bez ogonów będę. ;)
  • edytowano października 2014
    Mam szkolenie do ok. 14 - 14.30, pociąg powrotny o 16.30, więc jakby mam niby trochę czasu :)
  • ele taxi z regularnego postoju możesz spoko wziąć. Na Dewajtis najlepiej tramwajem 17 z tym, że od tramwaju masz jeszcze ok 800 przez las bo UKSW jest w lesie... szkoda, że tak krótko będziesz:(
  • Byłabym od poniedziałku, ale Marcelinę karmię więc muszę zminimalizować swą nieobecność domową :)
    Ale przyjadę kiedyś towarzysko :)
  • Las Bielański ok.

Spokojnie można przejść, jedyne co przeszkadza to samochody
  • Lubię las Bielański :)
    A lipy wzdłuż Dewajtis miały wpływ na wybór uczelni :)
  • A mi się zimą nie chciało tamtędy chodzić, dlatego zrezygnowałam po pierwszym roku ;)
  • my lubimy tam na spacery chodzić:-0
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.