Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Reumatolog dziecięcy Warszawa

edytowano października 2014 w Pomagajmy sobie
Jak w tytule.
Znacie kogoś? Polecacie kogoś? Może być prywatnie, choć lepiej na nfz.

Komentarz

• Byłam z synem kiedyś na Spartańskiej i zadowolona byłam. Niestety, nie pamiętam nazwiska pani doktor.
  • Podobno na Spartańskiej terminy na przyszły rok.
    :(
  • Myśmy tam byli 6 lat temu. Terminy były przyzwoite wtedy.
  • Ja właśnie byłam dzisiaj w Szczecinie, czekaliśmy pół roku....
  • byłam z synem na Spartańskiej u doktor Marusak - Banackiej (o ile dobrze pamiętam nazwisko), bardzo w porządku, zbadała dokładnie wszystkie opcje - syn był przyjęty na kilka dni do szpitala na zrobienie badań. Sprawdzała dokładnie, jeśli coś ją zaniepokoiło (u nas np. na zdjęciu wyszły powiększone węzły chłonne we wnękach płucnych - skierowała do innego szpitala na badania, czy onkologicznie nic się nie dzieje - na szczęście wszystko było w porządku). Ze szpitala wyszliśmy z kilkoma skierowaniami do poradni specjalistycznych wszędzie tam, gdzie istniało podejrzenie, że coś u syna może odbiegać od normy - choć ostatecznie RZS-u nie stwierdzono.

• A jakieś namiary na tę panią?
    Prywatnie jest gdzieś dostępna?
  • nie wiem czy przyjmuje prywatnie, my najpierw dostaliśmy skierowanie od pediatry do poradni reumatologicznej i zapisaliśmy się na Spartańską, trafiając po prostu do niej (nie pamiętam już ile czekaliśmy na wizytę, ale chyba z pół roku - było to prawie 2 lata temu). jeśli chcesz mogę poszukać w dokumentach telefonu do niej na oddział w szpitalu, niestety żadnym innym nie dysponuję.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.