Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Proszę o modlitwę za Franka, który walczy o życie...

24

Komentarz

• Prowincjuszka to 6 dzień życia. W drugiej dobie życia już odbył podróż do Gdańska 150 km i w bardzo złym stanie nalazł się pod dobrą opieką lekarzy. Ciągle jest intubowany.
  • Prowincjuszka pewnie pyta, w którym tygodniu się urodził... A swoją drogą, skąd się wzięło zapalenie płuc u takiego maluszka?
    Trzymaj się,Franusiu, zdrowiej szybko!
    +
  • msza roratnia z komunią dzisiaj
  • zapalenie płuc może być wrodzone

nasza Matylda miała takie, ur. w 37tc. przez CC, 10 pkt., a po 15 minutach zabrali ją na OIOM noworodkowy bo zaczęła charakterystycznie "pokasływać"

+++ za Franka
  • edytowano grudnia 2014
    Mały urodził się w 40 tyg przez cesarkę. Wszystko było w porządku. A trzy godziny później już nie oddychał sam, ale był intubowany . Potem jechał do Gdańska i się dusił. Nie mógł złapać powietrza, nie wiem jaki sprzęt był w ambulansie. W Gdańsku od razu podłączyli go do tlenu i pompy, która za niego pracowała. Wprowadzili go w stan śpiączki na 4 dni. Wtedy też zdrożono antybiotyki na obustronne zapalenie płuc - nie wiem czego jest wynikiem.
    Maluszek walczy i dzięki Wam ma też siłę duchową.
    W imieniu rodziców dziecka dziękuję za Waszą modlitwę!!!
    Boże pomóż!
  • Trzymaj się Franek +++
  • Kochani !!!!
    Właśnie otrzymałam informację od szczęśliwej matki!
    Franek całą noc oddychał bez intubacji na swoich płuckach, bez tlenu!!!
    Pojęcia nie macie jak się cieszę!!!
    Cieszę się, że pomagacie...
    Dziękuję Boże!!!
    Cóż za Adwent... pełen łask...
    Dziękuję wszystkim którzy wsparli modlitwą Franka!!
  • jaka jego mama musi być szczęśliwa :)
  • Swietne wiadomosci!!!! Trzymaj sie Franiu!!!
    +++
  • Zdrowiej dalej, Malutki!
    +

A to da się jakoś zbadać wcześniej? To wrodzone zapalenie płuc? Infekcje matki w ciąży mają na to wpływ? Przepraszam, że zaśmiecam wątek, ale to z troski o mojego Franusia, który ma się urodzić w marcu, a ja ciągle podziębiona chodzę :(
  • mój Piotr miał zapalenie płuc...które zaczęło się od infekcji wewnątrzmacicznej podobno....
    CRP było wysokie...w pierwszej dobie wdrożyli antybiotyk...miał 10 punktów i 4500g...
    dziś ma astmę...ale ogólnie bardzo mało choruje - ma prawie 8 lat
  • Pan Bóg jest wielki!

Nieustająco +++
  • Franio :)
    +++
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.