Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Jasna Góra- zbieram intencje

W niedzielę jadę na czuwanie do Częstochowy, jeśli macie jakieś szczególne intencje,zawiozę i omodlę u Matki Bożej. Można też na priv,jeśli ktoś chce.

Komentarz

• Ja poproszę, o szczęśliwe rozwiązanie naszych problemów. Bardzo dziękuję za inicjatywę.
  • I ja bardzo proszę weschnij za nami do Naszej Matki w intencji nawrócenia mojej 18_letniej córki i szczęśliwe rozwiązanie naszych problemów
    Dziękuję
  • Za moją teściową, proszę. I szczęśliwe rozwiązanie dla bratowej, choć możliwe, że do tego czasu młody będzie już na świecie, na co zresztą mam nadzieję.... Dziękujemy
  • Jutro mija 7 lat od śmierci syna mojej Przyjaciółki. W intencji Kasi, proszę.
  • Poproszę, za nasza trudna sytuacje finansowa, byśmy juz się bardziej niezadłużali.
  • I ja poproszę, za spokój i zgodę w naszej rodzinie.
  • ja też poproszę o rozwiązanie naszych problemów rodzinnych i finansowych
  • Ja poproszę za mojego/naszego Jerzyka i Pole @MarJan /a i @Emma /y o zdrowie dzieciaków, uzdrowienie z epilepsji i znaczne postępy w rehabilitacji.
    I za moich teściów o łaskę wiary.
  • Dziękuję @maliwiju
    Ja dołożę za członka mojej rodziny za wyjście z alkoholizmu, naprawienie relacji rodzinnych i łaskę wiary, za mojego brata za odnalezienie drogi do Boga oraz za szwagierkę również za powrót do wiary i zaufanie Bogu.
  • @MarJan ty powinieneś zbierać intencje do Łagiewnik :)
  • @maliwiju chyba zacznę :D
    Dziś byłem tam 2 razy i jeszcze jeden raz przejeżdżałem tuż obok
  • To zakładaj nowy wątek.
  • I ja poproszę
    żeby udało nam się zarobić na dom
  • Za Tomka, który zszedł na bardzo złą drogę, proszę
  • Słuchajcie, wszystkie intencje spiszę sobie na kartkę.
    Podróż długa,więc pewnie będziemy się modlić również.
  • Wróciłam, pamiętałam o Was.
  • Bardzo Ci dziękuje.
    Mówiłam Kasi o Twoim wstawiennictwie, wzruszyła się.
  • Było bardzo dużo modlitwy w intencji małzeństw,rodzin, dzieci.o swiętość,było odnowienie przyrzeczeń. Byliśmy pod samym cudownym obrazem.
  • Bardzo dziękujemy, Niech Wam Bóg błogosławi
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.