Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

potrzebny Twój autograf ;)

Często pojawia się jakiś cel, który wymaga podpisu ;) Proponuje wrzucać wszystkie do jednego wątku, żeby nie robić bałaganu.

Właśnie dołączyłam do listu do ambasador Kanady w sprawie p. Wagner. Zachęcam do podpisywania tutaj.

Komentarz

• Zbieranie danych osobowych.
  • To też :D

Nie wiem, czy jakiekolwiek petycje mają sens, wiem, że nie mogłabym się nie podpisać pod niektórymi apelami :)

I tyle :D
  • To niedobrze. Nie należy dawać sobą manipulować.
  • Nawet wtedy, gdy alternatywą jest tumiwisizm?
  • Alternatywą jest realne działanie, a nie pozory.
  • Zgoda, ale jak działać realnie w kwestii więzienia w Kanadzie? W Polsce można by próbować szturmu, ale podróż transatlantycka jest dla mnie ciut zbyt kosztowna :(
  • Nie masz wpływu na sytuację w Kanadzie, ta petycja też jest bez znaczenia. Możesz natomiast działać na rzecz tego, aby to, co się dzieje w Kanadzie nie stało się w Polsce.
  • edytowano grudnia 2014
    Z takim postawieniem sprawy się nie zgodzę, bo jeżeli uratowała choć jedno dziecko, to było warto. Natomiast zamiast podpisywać petycje dużo lepiej jest zaangażować się w organizowanie struktur Wędrowników Mamy Róży :)

PS. @Gosia5 :-h
  • w sumie to dobrze, że Ty, Tomaszu, wybrałeś inny sposób na życie... echhh
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.