Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

A kuku !

1356711

Komentarz

• No dobrze - to jak jest zagrożenie - to dobrze wiedzieć jakie.
    Napiszcie jakie niesie zagrożenie judo, a jakie karate.
  • W TV Trwam jest miś w stroju zakonnika i jest cool :x
  • Myślę ze jest zagrozenie noszenia spodni przez kobiety !
  • zależy czyje to spodnie ;)
  • @agga posłuchaj sobie zalinkowanego wykladu.
  • Wszystko można w sarkazmie utopić. Wtedy jakos lzej :D
  • Kiedyś modne stwierdzenie było nie zaśmiecać wątka!
  • To innego wątka poszukaj do naśmiewania.
  • edytowano lutego 2015
    W czasie biegów kontenplujesz czy oddychasz? :D
  • Bridget, ale jeśli nie jesteś przekonana i się obawiasz, to po prostu odpuść i tyle, no. Bez dorabiania wielkiej filozofii.
    Tyle, że - jak mówię - umiejętnośc kopnięcia gdzie trza jest przydatna, samodyscyplina jest przydatna, systematycznosć jest przydatna. Jeśli nie w ten, to w inny sposób warto te umiejętności wyrobic.
  • edytowano lutego 2015
    Marcelina wiele rzeczy jest przydatnych w zyciu. Natomiast wrzucanie do jednego wora walk wschodu i ogolnej sprawności to jak stwierdzenie ze dziki wyjazd na SriLanke i do Grecji na last minut to taka sama turystyka. :))
  • Paranoja jakaś
  • U nas 20letni i 18letni syn ciągle w piłkę.10latek i mąż również.Ale nagle pojawiło się to.Więc zapytałam.Ale dyskusje tu dla wybranych.
  • Bri,dla mnie to paranoja.
    Sowy,bursztyny,Helołkitty,karate...
  • A odrobaczanie w sąsiednim wątku to nie paranoja? Obsesja oblencowa albo jakas inna... Dla ciała zrobimy wszystko, zrezygnujemy z wielu rzeczy by bylo w świetnej kondycji, a dla duszy wybiorczo. To jest dopiero paranoja!

I ogolnie pisze, nie pije do nikogo, w wątku robaczanym nie bylam sto lat.
  • Wygralas, ale w związku z biegami, nie turystyka.
  • Toć ja ani o sowach ani tej reszcie nie piszę!Mam tego dość już.Idę stąd.
  • Kurde, to ja widziałam odwrotnie. :-??
  • Eeeee,,, nie ważne.
  • Ja to chyba zyje w jakims kokonie, bo ja malo kiedy doszukuje sie jakichs ukrytych ideologii. Helolkitty moje corki lubia, jako wzorek na kapciach, skarpetkach itp, tak jak puchatek, czy inny uszatek, bajki nigdy nie ogladaly, ja zreszta tez I nawet nie wiem o co w niej chodzi, nie interesuje mnie.
    Karate zawsze bylo dla mnie rodzajem SPORTU, gdybym sama miala trenowac, to bym raczej wychwycila to, co mi osobiscie nie pasuje, gorzej z dziecmi, ale czy to karate, czy lyzwy, czy inne sporty uprawiane poza rodzicami, niosa ze soba pewne zagrozenie, bo nigdy tak do konca nie wiemy, kto zajecia prowadzi I co bedzie dzieciom chcial przekazac (chyba, ze to ktos bardzo bliski). Wszystko co dotyczy dzieci trzeba obadac, a potem kontrolowac co I jak sie dzieje.
  • Brydzka Ty się nie denerwuj. Temat wzbudza emocje. Ja dwa lata do gardła skakalam w obronie judo zanim zajarzylam...
  • edytowano lutego 2015
    @mamuma to nie trzeba się specjalnie doszukiwać, naprawde. Jedni widza inni nie. To jak z kuchnia - mąż mówi ze czysto, a zona widzi jaki syf. No i on moze jej wmawiać paranoje i obsesje... Po prostu niektórzy widza z grubsza a inni szczegolowiej. I to kazdy w innej dziedzinie.
  • Jutro obejrzę. Ale co Savia zajrzałaS.? Weszłam na str.egzorcysta tam też artykuły pół na pół chyba. co jest innego dla dzieci, a co innego na dalszych poziomach judo? Obserwuje 4 grupy judo i wszyscy maja dostęp do tego samego. Nie zamierzam skakać do gardła, ale od 4lat nie spotkałam się z niczym zagrażającym na treningach.
  • Ale ona naprawdę może mieć obsesję, paranoję i nerwicę natręctw.
  • Kto ona?
  • To tak jak z florystyką. Można przyozdobic świątynie buddyjską, można kościół.
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.