Doradzcie prosze.
Jestem dopiero po trzeciej ciazy i zastanawiam sie czy istnieja metody by sie zwisajacego brzucha pozbyc.
Jakie cwiczenia?
Macie pomysly lub wyprobowane patenty?
Nie piszcie prosze ze najlepsze wyjscie to kolejna ciaza!
:-SS
Przeciez o tym wiem
)
Komentarz
Powiem Ci tylko, że można sporo poprzez dietę i ćwiczenia - najlepsze pływanie- pozbyć się tego w dużej części.
Niestety żeby pozbyć się całkiem to trzeba chirurgicznie usuwać
Ale Ty też mloda jesteś, skóra jeszcze dość elastyczna
Brzuszek tzw pociążowy, wszak brzuch był tylko kilka mcy dość rozciągnięty łatwiejszy do zgubienia, inaczej niż w przypadku długoletniej otyłości
Mąż stracił ok 50 cm w pasie
i powiem tak...........myślałam, że bedzie bardzo źle
a tak nie jest
Poza tym masaże pod prysznicem szorstką gąbką albo jakąś rękawicą, peelingi. Oczywiście oprócz tego, co napisała hipolit - diety i ćwiczeń.
Nawet jak nie zlikwidujesz w pełni brzucha to poprawisz wygląd skóry, a wtedy już i tak jakoś ładniej to wszystko wygląda
obawiam sie ze te majtki z wysokim stanem beda sie zawijac gdy tylko sie schyle...
I nie gadamy, tylko wciagamy lezac przy karmieniu, stojac w kuchni. Sama bylam zaskoczona efektami.
Bo mnie rzyg brał od tych slodkopierdzacych przytakiwacxy i tych gnojowek wylewanych na choćby jedno zdanie typu "a w dupie z tum, pocę sie mecze i nic nie widac"
Nie mówiąc o czymś ciut ostrzejszym
Nie mowię ze działa
Sama jestem pod wielkim WOW wrażeniem tych zmian
I sama tez tak chce
Jednak same filmiki w necie z Chodakowska sa dla mnie jakies takie smętne. Ćwicząc z nią miałam wrażenie ze robię to za karę )
Stad szukałam czegoś innego i znalazłam sobie MelB
Zreszta ta durna reklama bransoletki tez mnie wkurzyła
Bo tak to wyszło ze cud miód malina bransoletka a jak jej nie masz tos gapa
A każdy gapie z nosa kapie )
http://www.bonprix.pl/style/sukienka-104578646/?catalogueNumber=942278&category=114&return=ref
Jest poliestrowa ale fason i nadruk świetnie tuszują brzuszek.
Jak się pozbyć wiszącej skóry z brzucha to nie wiem, po za odchudzeniem się i ewentualnym smarowaniem antycellulitowymi żelami i gimnastyką nic specjalnego nie robię. I tak tego nikt nie widzi więc mi akurat nie przeszkadza. Jedynym radykalnym i skutecznym sposobem są operacje plastyczne, ale w naszym kraju chyba nikogo na takie fanaberie nie stać.