Nasza siostra ze wspólnoty z którą robimy teraz temat zatruła się grzybami. Jej stan jest bardzo poważny, problem z nerkami, wątrobą, żołądkiem i płucami. Leży w szpitalu
Proszę o zdrowie mojego męża. Jutro mieliśmy jechać na urlop. Pierwszy od czterech lat. A dziś dopadł go jakiś wirus zoladkowy. Żeby przeszło. Ten wyjazd potrzebny jest nam małżeńsko. Proszę jeśli ktoś może.
Udało się!!! Tak sie ciesze! Bo od kilku miesiecy probowalismy umowic konsultację przez dwie poradnie. Ciagle cos nie wychodzilo. Potem byly wakacje. Dzis mi kazano dzwonic. Postanowilam osobiscie łapac profesora. Przyjal nas OD RAZU (o tym nie marzyłam). Na oddziale. Bardzo sie ciesze! Bo to jeden z niewielu w Polsce lekarz specjalista zajmujacy sie ataksją. Od razu przepisał Weronice leki.
Edit: I ten profesor ją "przejmie" w poradni neurologicznej. I mamy juz umówiony termin kolejnej wizyty.
Komentarz
Jej stan jest bardzo poważny, problem z nerkami, wątrobą, żołądkiem i płucami.
Leży w szpitalu
Prosi o modlitwę.
+
trzymaj się
Bóg z tobą
+++
może coś wykarze ...
te bóle i wzdęcia, kłucia ?
Bardzo sie ciesze! Bo to jeden z niewielu w Polsce lekarz specjalista zajmujacy sie ataksją. Od razu przepisał Weronice leki.
Edit: I ten profesor ją "przejmie" w poradni neurologicznej.
I mamy juz umówiony termin kolejnej wizyty.
usg prawidłowe
wstępnie zalecono gastroskopie
dzis lub jutro dowiem się czy będzie czy cos innego zlecą