Kurcze nigdy nie widziałam tych lezakow.. Dziewczyny trochę na dniach Wisły byłyz dziadkami a fajerwerki to jeno słyszałam.. Lepiej było się nastawić te półtora roku temu że trzy lata z życia nie moje... Ale żebym wiedziała że Małgorzata będzie to bym może i z wózkiem się ruszyła :-) Ja się chętnie spotkam ale obiecać nic Nie mogę.. Dziś Darly się cały dzień. Jak nie oni.. Padam.. Na światełka się wybieramy ale też nie wiem w jaki dzień i w jakim składzie.. :-(
Byłam teraz cały długi weekend Ale za późno tu weszłam Absolutnie majstersztyk stare miasto . Pierwsza trójka w Polsce
Właśnie wracamy do domu . Peron i oczekiwanie
Był festiwal Wisły i wczoraj super świetna parada łodzi z pochodniami wieczorem oraz cudne fajerwerki.
Ostatnio byłam w Toruniu 35 lat temu chyba .
My byliśmy w Juraparku w Solcu ( 20 minut pociągiem ) 7 godzin zabawy za 15 zeta /osoba z KDR
Oraz w pakiecie p@#$& Ciechocinek Piękne zadbane przez wydający pewnie masę kasy emerytów No ale teżnie wiadomo
Ja byłam ostatnio 7 lat temu (w podróży poślubnej ) i podobnie uważam - stare miasto jest cudowne. I w ogóle mnie to miasto zauroczyło - idealne na długi weekend, czy kilka dni.
My byliśmy 10 dni temu, na początku naszych wakacji. Cudowne miasto-potwierdzam. Dla 5-latki, dla nasto i dla nas. Teraz planujemy w drodze powrotnej zatrzymać się jeszcze raz na chwilę na Starym Mieście-pod pretekstem jedzenia.
Jutro, z okolic Mrągowa. Niespiesznie. Jeszcze koniecnie Gietrzwałd many w planie. Ale Toruń musowo też, choć już raczej tylko jedzeniowo pewnie. Ale co sie po rynku przejdziemy to nasze.
Podbijam Co jeszcze można zobaczyć w Toruniu oprócz Muzeum Piernika & Planetarium Byliśmy ostatnio 2 lata temu... może coś nowego się objawiło wartego zobaczenia?
Komentarz
Jak zamek dybowski, to i kościółek w Kaszczorku + przejście nad Wisłę - fajna panorama
Dla dzieci jeszcze małpi gaj na Barbarce. Tylko może nie dla dwulatków. Ale te sobie mogą pobiegać po lesie
koleżanka była i bardzo zachwalała
być może w tym roku ruszymy i my
Ale Toruń musowo też, choć już raczej tylko jedzeniowo pewnie. Ale co sie po rynku przejdziemy to nasze.
Podbijam Co jeszcze można zobaczyć w Toruniu oprócz Muzeum Piernika & Planetarium Byliśmy ostatnio 2 lata temu... może coś nowego się objawiło wartego zobaczenia?