Dzięki kumam. Choć ciągle myślę, że ci darczyńcy to mogliby dla dobra ludzkości mniej kupować.
Cóż, nie mogę odpowiadać, za tych, co nadmiernie konsumują, a potem mnie obdarzają. Mogę jedynie, zamiast się o to obrażać, puścić dalej w obieg, niech się komuś przydaje.
o to chodzi... też nie myślę ze @Katarzyna chomikuje. Serce mnie boli za glupio wydane $ i tone niepotrzebnego plastiku, gdy myślę o moich darach ale tez niektorych zakupach niestety. Takze wspieram w wytrwalosci w tym dziele, bilateralna korzyść mimo nieoplacalnosci. Odzyskana przestrzen zyciowa.
Tę przestrzeń, to ja bardziej mentalnie odzyskuje, bo to leży w garażu, więc mi przestrzeni życiowej nie zabiera. Tylko doskwiera mi fakt, że w tym garażu fura rzeczy leży i się nikomu nie przydaje.
A chodzicie na basen @Katarzyna? Można przy okazji podejść do Rodziców większych niemowląt i spytać. Ja tak kiedyś dostałam paczuszkę, siedząc z niemowlakiem na łapkach. I tym razem to był udany gift
Ja puzzle już rozdałam. Ale to były takie 1500 elementów NPRowe. @Bea - jak pieluchy mogą być 14+, to Ci całą paczkę dołożę do zasłon, jak chcesz mniejsze, to mogę podzielić między Ciebie i @Wiol.
Tutaj zapytam bo dużo wejść. Nie ma ktoś większego obrusu robionego na szydełku do wyrzucenia? Albo firanki szydełkowej starej. Ciotka miała ale wyrzuciła. Teściowa też.
Komentarz
Choć ciągle myślę, że ci darczyńcy to mogliby dla dobra ludzkości mniej kupować.
Takze wspieram w wytrwalosci w tym dziele, bilateralna korzyść mimo nieoplacalnosci.
Odzyskana przestrzen zyciowa.
czemuż to warany?
Można przy okazji podejść do Rodziców większych niemowląt i spytać.
Ja tak kiedyś dostałam paczuszkę, siedząc z niemowlakiem na łapkach. I tym razem to był udany gift
@Bea - jak pieluchy mogą być 14+, to Ci całą paczkę dołożę do zasłon, jak chcesz mniejsze, to mogę podzielić między Ciebie i @Wiol.
Może ktoś śpiewa i tańczy w zespole? Albo po prostu gustuje?
I taki sam bordowy. To bliźniaki są. Wolałabym ich nie rozdzielać, bo z tęsknoty za sobą mogą przestać działać.