@edytam - wygrała Pani dwa kubeczki termiczne - gratuluję! Wysłać w najbliższym możliwym terminie, czy zapoczątkować nowy kontenerek z nadzieją, że będziemy do niego dokładać kolejne fanty?
@Skatarzyna - przeszło mi przez moment przez myśl, żeby Kajtka do mojego garażu przywieźć, ale chyba to głupi pomysł bardzo. Może za to chcesz dla Kajtka lwa-pluszaka? Nie jest bardzo duży - ze 30 cm.
Tedy: @olgal - wygrała Pani dwa kubeczki termiczne - gratuluję! Wysłać w najbliższym
możliwym terminie, czy zapoczątkować nowy kontenerek z nadzieją, że
będziemy do niego dokładać kolejne fanty?
@Skatarzyna - przeszło mi przez moment przez myśl, żeby Kajtka do mojego garażu przywieźć, ale chyba to głupi pomysł bardzo. Może za to chcesz dla Kajtka lwa-pluszaka? Nie jest bardzo duży - ze 30 cm.
mamy lwa! wiesz jak mnie kusi, by Skatarzynę do Twojego garażu wpuścić?
mamy lwa! wiesz jak mnie kusi, by Skatarzynę do Twojego garażu wpuścić?
Chyba byś się mocno rozczarowała tym garażem. Tam jest fura rzeczy, co je trzeba zwyczajnie do PSZOKu wywieźć (jakieś resztki farb i innych chemikaliów, złom żelazny po gospodarzu, co był ślusarzem, jakieś paski zębate sparciałe i tony innego badziewia). Ale jakbyś chciała meble i duże lampy, do podjechanie tą ciężarówką mogłoby być całkiem do rzeczy. Chociaż, tak sobie myślę, że chyba wstyd by mi było tam kogokolwiek wpuścić, jednak. Pozostaje Wam poczekać, co Wam w tym wątku zaoferuję.
Biere maselniczke, skoro tak chętnie oddajesz Bluzki już chyba dla siebie zostaw ! Co prawda robię zazwyczaj naraz nieco więcej masła niż 200, ale kto powiedział, że musi tam być płasko... ?
Komentarz
@olgal - wygrała Pani dwa kubeczki termiczne - gratuluję! Wysłać w najbliższym możliwym terminie, czy zapoczątkować nowy kontenerek z nadzieją, że będziemy do niego dokładać kolejne fanty?
Bardzo chętnie wezmę ale niech będzie sprawiedliwie
Może w nocy się załapię na coś.
@Katarzyna na chwilę może poczekamy chyba że wolisz się pozbyć szybko zeby nie zawadzało.
Może ktoś o takiej marzy? A może miał taką, potłukła mu się i teraz tęskni?
Przejmę cały garaż!
Chociaż, tak sobie myślę, że chyba wstyd by mi było tam kogokolwiek wpuścić, jednak. Pozostaje Wam poczekać, co Wam w tym wątku zaoferuję.
Co prawda robię zazwyczaj naraz nieco więcej masła niż 200, ale kto powiedział, że musi tam być płasko... ?