mi to by można było z @Olgal jedną przesyłkę zrobić (jeśli się zgodzi) byśmy się wreszcie na tą kawę umówiły z balum i sylwunią nie bardzo, bo nie wiem kiedy się do mnie wybiorą, choć ja im przechować rzeczy mogę, a nie wiem jak bardzo im się spieszy z tymi dobrami
OK. To do @uJa ślę kubeczki termiczne dla @olgal. I wszystkie świeczniki szklane (7 dużych i 12 małych), do podziału z @Sylwunia, jeśli tak się do gadacie. Może tak być?
OK. To do @uJa ślę kubeczki termiczne dla @olgal. I wszystkie świeczniki szklane (7 dużych i 12 małych), do podziału z @Sylwunia, jeśli tak się do gadacie. Może tak być?
Jakby były jakieś półeczki na ścianę drewniane to ja chętnie przygarnę. Chodzi mi o takie z desek,nieobudowane,niezamykane,ktore można paczką wysłać. Mogą być do odmalowania też. Na książki itp.
Komentarz
z balum i sylwunią nie bardzo, bo nie wiem kiedy się do mnie wybiorą, choć ja im przechować rzeczy mogę, a nie wiem jak bardzo im się spieszy z tymi dobrami
Może tak być?
Przyjme namiary na nianie w Warszawie. Kolezanka poszukuje do 2 dzieci, codziennie ale od ok 14 do 19.
Ale znowu do mnie wysyłać..
Odłożyć dla mnie poproszę
A pani na poczcie to dziwnie nie będzie patrzeć ?
Chodzi mi o takie z desek,nieobudowane,niezamykane,ktore można paczką wysłać.
Mogą być do odmalowania też.
Na książki itp.
Danucha ani razu się dziś w nocy nie obudziła. Jakże było mi nie korzystać z tej okazji?
A warany nie uciekną. Niestety...