Dziś przybywam. O 15.00 w parafii Ducha Św jest spotkanie rodzin...a od ok 16.30 mam z mężem prelekcje o świętowaniu w rodzinie Chyba można wpaść bez zaproszenia.
Przepraszam...nie miałam już potem dostępu do netu...w sensie wsiadłam do auta i jazda... To , że nie pisałam wcześniej - to moje niedopatrzenie...zupełnie nie pomyślałam...
Wspólnota z Wrocławia, która gromadzi się przy tej parafii zorganizowała nam czas. Nasz wykład był od 16.30 do 18.15 z przerwą na kawę, potem jedni znajomi tam obecni, a znani nam z rekolekcji brali nad pod Wrocław do siebie na nocleg z kolacją i śniadaniem, na 11.00 jechaliśmy do parafii Ducha Św na Mszę i na obiad do sióstr.
W Warszawie, gdy prowadziliśmy warsztaty w Akademii pod Aniołkami, zupełnie niespodziewanie spotkałam jedna dawną forumkę ... bez umawiania się
No dałam....znać @Lila powyżej ale za późno, bo to była w sumie taka szybka akcja. To nie było zlecenie do niewiadomokąd, ale do znajomej grupy ludzi ale spotkanie było jak najbardziej otwarte.
Po prostu zgapiłam się, bo mogłam napisać 4 dni szybciej
Czy Panorama Racławicka ma zniżki na KDR? Bo niby to część Muzeum Narodowego, a Muzeum Narodowe i Etnograficzne mają ceny specjalne m.in. na KDR. Tymczasem na stronie Panoramy czegoś takiego nie widać. Pewnie nie ma
Komentarz
To , że nie pisałam wcześniej - to moje niedopatrzenie...zupełnie nie pomyślałam...
Wspólnota z Wrocławia, która gromadzi się przy tej parafii zorganizowała nam czas.
Nasz wykład był od 16.30 do 18.15 z przerwą na kawę, potem jedni znajomi tam obecni, a znani nam z rekolekcji brali nad pod Wrocław do siebie na nocleg z kolacją i śniadaniem, na 11.00 jechaliśmy do parafii Ducha Św na Mszę i na obiad do sióstr.
W Warszawie, gdy prowadziliśmy warsztaty w Akademii pod Aniołkami, zupełnie niespodziewanie spotkałam jedna dawną forumkę ... bez umawiania się
Ale jest szansa, że do Wrocławia jeszcze zawitamy
fragment opowieści z naszego pobytu we Wrocławiu
To nie było zlecenie do niewiadomokąd, ale do znajomej grupy ludzi
ale spotkanie było jak najbardziej otwarte.
Po prostu zgapiłam się, bo mogłam napisać 4 dni szybciej
A zniżek na kartę do Panoramy nie ma, gdyby ktoś był zainteresowany.
Może Rynek?