@asia, Colas Breugnon, Trzech panow w łódce nie licząc psa - może akurat nie znasz? To nie typowe odmozdzacze, ale pozytywne i pieknie napisane, bardzo polecam. I +++
@MonikaN - dzięki za Mazel Tow! Bardzo mi się dobrze czyta; To jest nowość,więc skąd wiedziałaś ,że warto ją mieć?
Przy kupnie książki jest opis krotki, zaciekawił mnie. Czasem, jak mam mozliwosc papierowej książki, to zaczynam czytać i wtedy się decyduję czy tak czy nie.
Teraz czytam duzo nowości, bo płacę za e-książki.
Dobrze się tez czyta Moj mąż i ja. Tez nowość o zyciu Królowej Elzbiety i Jej Męża Filipa. Momentami zaskakujaca, czasem smutna. Nie tak odkrywcza jak Mazel Tow, ale do odprężenia ok.
Piotr Derlatka - nauczyciel jezyka polskiego, pracowal z moja tesciowa w jednej szkole pisze dosc ciekawie, praca nad ta ksiazka to podobno byla jego pasja - mocno sie nad nia napracowal
Oj, bardzo bardziej. Absolutnie nie dla 15 latki. Ja, czytając książkę, byłam z lekka zażenowana. A szkoda, bo pod względem historycznym jest po prostu fantastyczna.
- Gu Hua - Miasteczko hibiskus - portret Chin w trakcie rewolucji kulturalnej - Paul Theroux - Wielki Bazar Kolejowy. Pociągiem przez Azję (tego autora uwielbiam i zdecydowanie polecam każdemu, kto kocha podróżować)
Komentarz
Chyba taki tytuł
Bardzo mi się dobrze czyta;
To jest nowość,więc skąd wiedziałaś ,że warto ją mieć?
To nie typowe odmozdzacze, ale pozytywne i pieknie napisane, bardzo polecam.
I +++
Przy kupnie książki jest opis krotki, zaciekawił mnie.
Czasem, jak mam mozliwosc papierowej książki, to zaczynam czytać i wtedy się decyduję czy tak czy nie.
Teraz czytam duzo nowości, bo płacę za e-książki.
Dobrze się tez czyta Moj mąż i ja. Tez nowość o zyciu Królowej Elzbiety i Jej Męża Filipa. Momentami zaskakujaca, czasem smutna. Nie tak odkrywcza jak Mazel Tow, ale do odprężenia ok.
@OlaOdPawla, dziękuję. Nawet mają u nas w biblio, jutro sobie pożyczę.
Dobrze się czyta.
Te scenki erotyczne to w jakim stopniu? Jak w Wiedźminie czy bardziej?
Bo planuję hardą słuchać z moją 15-tką i nie wiem
- Gu Hua - Miasteczko hibiskus - portret Chin w trakcie rewolucji kulturalnej
- Paul Theroux - Wielki Bazar Kolejowy. Pociągiem przez Azję (tego autora uwielbiam i zdecydowanie polecam każdemu, kto kocha podróżować)
Kiedyś czytałem świetną biografię Mao, ciekawe jak to z drugiej strony wyglądało.