Córka lubi wszystko, pożera książki wszelkie i powieści i rozwojowe. Dziękuję za polecenie. Mam jeszcze inne pytanie, czy książki z serii Mysi domek mają miękkie strony do czytania czy takie sztywne jak dla maluszków? W opisach piszą różnie i nic tego nie wiem.
Połknęłam jednym tchem. Trudna książka. Ale dająca wiarę, że dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych, że potrafi wyprowadzić człowieka nawet z największego bagna.
Już któryś raz korzystam z Twojego polecenia czytelniczego @MonikaN i jestem zadowolona. Nie chcesz czasem po przeczytaniu sprzedawać mi tych książek?
Już któryś raz korzystam z Twojego polecenia czytelniczego @MonikaN i jestem zadowolona. Nie chcesz czasem po przeczytaniu sprzedawać mi tych książek?
Może to ,że jesteśmy imienniczkami to powoduje?
Coś może w tym być, ja często łapie polecenia od @Monika73, więc to widać moc tego imienia .
Piec Stawów, wersja papierowa, dostałam w prezencie . Na papierze nie mam za bardzo książek, korzystam dużo z czytnika, więc sprzedawać nie mam za bardzo jak.
A teraz dygresja I mam przez czytnik zawsze dylemat, wchodzę do księgarni i patrzę i myślę, ojej jakby ładnie to wszytko wyglądało, jakby te moje książki z czytnika trafiły na półkę....
A potem znów doceniam czytnik, że zajmuje malo miejsca i mogę zabrać mnóstwo książek gdziekolwiek bym nie była.
Tak na marginesie kupowania książek, które jednak ciala nie karmią
Ja jestem rozrzutna raczej;jak coś chcę to kupuje i już ( raz na jakiś czas, bo jednak w większości sobie odmawiam ), ale dziś to prawie 20 zł więcej zapłacone mnie zabolało
Tak na marginesie kupowania książek, które jednak ciala nie karmią
Ja jestem rozrzutna raczej;jak coś chcę to kupuje i już ( raz na jakiś czas, bo jednak w większości sobie odmawiam ), ale dziś to prawie 20 zł więcej zapłacone mnie zabolało
No pewnie! Nie ma za wiele promocji na książki papierowe, wydaje mi się, że e booki cenowo nawet jako nowość są atrakcyjniejsze, plus przeważnie ma się jakieś bonusy, punkty zwrotne i można dużo taniej kupić e book niz papierową książkę. Oczywiście zawsze ten żal braku na półce.
U mnie dzieci sporo czytają i nie chcą e bookow, bo lubią ilustracje, to tutaj mogę się jeszcze trochę wyszalec .
Komentarz
Mam jeszcze inne pytanie, czy książki z serii Mysi domek mają miękkie strony do czytania czy takie sztywne jak dla maluszków? W opisach piszą różnie i nic tego nie wiem.
Chciałam komus kupic na prezdnt. Ale sama nie czytałam. Jakies recenzje?
Super się czyta, dużo się śmieje podczas lektury, a niektóre fragmenty czytam 7 latkowi, a On zdumiony i rozbawiony też.
A teraz biografię św Ludwika de Grignion autorstwa naszej forumki
podobała Ci się (ta Levisa)? mnie jakoś rozczarowała, już nie pamiętam nawet o czym była, niczym mnie nie poruszyła ani nic
Kupiłam tę książkę, bo swego czasu bardzo podobała mi się ksiażka Hahna "W domu najlepiej"
Cha, cha powieści się spodziewalam
I bardzo przeplacilam , bo w e. promocja
Może to ,że jesteśmy imienniczkami to powoduje?
Piec Stawów, wersja papierowa, dostałam w prezencie .
Na papierze nie mam za bardzo książek, korzystam dużo z czytnika, więc sprzedawać nie mam za bardzo jak.
A teraz dygresja
I mam przez czytnik zawsze dylemat, wchodzę do księgarni i patrzę i myślę, ojej jakby ładnie to wszytko wyglądało, jakby te moje książki z czytnika trafiły na półkę....
A potem znów doceniam czytnik, że zajmuje malo miejsca i mogę zabrać mnóstwo książek gdziekolwiek bym nie była.
Nie ma za wiele promocji na książki papierowe, wydaje mi się, że e booki cenowo nawet jako nowość są atrakcyjniejsze, plus przeważnie ma się jakieś bonusy, punkty zwrotne i można dużo taniej kupić e book niz papierową książkę.
Oczywiście zawsze ten żal braku na półce.
U mnie dzieci sporo czytają i nie chcą e bookow, bo lubią ilustracje, to tutaj mogę się jeszcze trochę wyszalec .