@Maciek_bs a można by weekendowo Was odwiedzić? Jak daleko to od Warszawy? Ile godzin jazdy uwzględniając korki? Atsd...mój kuzyn z Otwocka -M. pochwalił się dziś, że był opiekunem na obozie dla chłopców
Było świetnie, próbujemy ochłonąć, ale nie będzie to łatwe. Przed chwilą skończyłem przerzucanie zdjęć do galerii. Dziękujemy i pozdrawiamy (Michał, Zosia, Józek i Piotrek).
Dziekuję wszystkim za wspaniele towarzystwo, mam nadzieję, ze ekipa, ktora zostala zdolała resztę rozebrać bez strat (kolega synów dzis minie straszyl, ze oni musieli zbierać nawet większe wióry). Oczywiście piszę sie na przyszły rok
Na placu boju zostal Pawel Z z moim mezem. Niestety w niedziele rano moj maz zle sie poczul i dolaczyl do niego dopiero poznym popoludniem. Zasypywanie ziemianki. Żony zbieraly wieksze wióry. I gotowaly posilki regeneracyjne na pozostalosci kuchni:). Do domu wyjechalismy juz po zmroku. Po drodze spotkalismy sarnę, potem mijalismy wypadek z jeleniem w roli glownej a 40 km przed domem zlapalam gumę. Co jest problemem jak zamiast zapasu wozi sie lpg a zestaw naprawczy nie dziala zas calodobowe wulkanizacje dzialaja od 8 do 20. A wiec jestesmy zmeczeni. Ale zadowoleni z obozu.
Ciesze sie z wyjazdu bo sklada nam sie coraz bardziej zgrana ekipa i mozemy sie lepiej poznac.
Komentarz
Atsd...mój kuzyn z Otwocka -M. pochwalił się dziś, że był opiekunem na obozie dla chłopców
Do kiedy tam jesteście???
Oczywiście piszę sie na przyszły rok
A wiec jestesmy zmeczeni.
Ale zadowoleni z obozu.
Ciesze sie z wyjazdu bo sklada nam sie coraz bardziej zgrana ekipa i mozemy sie lepiej poznac.