W porównaniu z innymi latami słaby. Nie do dzielenia się w necie. Nadzieja jednak jest i tego się trzymamy. Za Męża, Dzieci, Rodziców, Przyjacioł i wszystko co tu na Ziemi wdzięcznam. Liczę na lepszy 2019...
Dziękuję Bogu, ze moglismy dozyc w pelnym skladzie następnego roku. To szczęście i blogoslawienstwo. To byl dobry rok, choc trudny w relacjach. Mam nadzieję, ze nastepny będzie lepszy.
Jestem bardzo wdzięczna za Różyczkę i za I Komunię Świętą syna. Poczatek z trudnymi informacjami z czasem wszystko się wyprostowało. Nowy, pod hasłem ostatniej operacji Weroniki, oby Matka Boża miała nas w opiece.
Dla mnie bardzo trudny rok. Trzymam się kurczowo tego ze co Pan daje jest dobre. Najwspanialszy prezent to Nikodem Jan.. z bardziej przyziemnych to szkolne wyniki Faustynki, docieplenie ścian gratis, duże auto, rodzinne wakacje, basen :-)
Próbowaliśmy wczoraj zrobić podsumowanie i dłużej musieliśmy się zastanowić co się wydarzyło. Czas biegnie zbyt szybko i wiele rzeczy nam umknęło. Chciałabym by ten rok był spokojniejszy.
Obfitujący w wydarzenia był. Piękny i intensywny. Szóste dziecko- pierwsza córeczka , świecenia trzech przyjaciół, ślub mojej mamy, 1Komunia św pierworodnego.
trudno stwierdzić jaki był. Nie zdarzyło się nic dramatycznego ale sporo nieprzyjemności a z drugiej strony nie było też spektakularnych sukcesów czy radości. Rok zakończył się dla mnie w przykrej atmosferze zawodowej która pociągnie się jeszcze przez miesiąc-dwa Ogólnie mam więcej przemyśleń negatywnych niż pozytywnych. Liczę ze kolejny bedzie lepszy.
Bardzo trudny rok. A jednocześnie przyniósł wielkie dobro, co się w lutym narodzi. I skończył się szczęśliwie. Myślę więc, że ogólny bilans dodatni. Kończę rok i zaczynam nowy z wdzięcznością i nadzieją.
Rok trudny, choć zapowiadał się na gorszy. Najmłodsza córka jest zdecydowanie największym jego plusem. Ale ten trudny dla nas rok pokazał nam, jak dużo życzliwych i pomocnych osób mamy koło siebie. Niby zawsze to wiedziałam, a w ostatnim roku wybitnie się to potwierdziło
Komentarz
świat idzie do przodu.
Następny może się okazać jeszcze gorszy.
Nie do dzielenia się w necie.
Nadzieja jednak jest i tego się trzymamy.
Za Męża, Dzieci, Rodziców, Przyjacioł i wszystko co tu na Ziemi wdzięcznam.
Liczę na lepszy 2019...
Milan I Igor.
Synowie super praca jak I mąż.
Z mieszkaniem do przodu.
A resztę On wie Szef wszystkich szefow.
U nas dobry rok, przede wszystkim dzięki Kingusi ale nie tylko.
Kilka dobrych, jak i kilka zlych wydarzen mialo miejsce.
najlepszego Wam wszystkim.
Szóste dziecko- pierwsza córeczka , świecenia trzech przyjaciół, ślub mojej mamy, 1Komunia św pierworodnego.
Wszelkiego dobra i nadziei dla Was wszystkich!
Najmłodsza córka jest zdecydowanie największym jego plusem.
Ale ten trudny dla nas rok pokazał nam, jak dużo życzliwych i pomocnych osób mamy koło siebie.
Niby zawsze to wiedziałam, a w ostatnim roku wybitnie się to potwierdziło