Dzień dobry! Zakładam ten wątek dla cierpiących na IBS. Od kwietnia/maja kiedy zdiagnozowano to świństwo u mnie jakość mojego życia uległa pogorszeniu: złe samopoczucie psychiczne i fizyczne.
Nie potrafię ustawić diety. W efekcie non stop męczę się z nadwrażliwością jelit.
Szukam ludzi o podobnych problemach. Na innych forach masa troli lub ukrytych reklamodawców.
Szukam specjalistów sprawdzonych i skutecznych.
Komentarz
Zalecane jest Co najmniej 3litry na dobe, wody ( nie wszystkich płynów) pół godziny przed jedzeniem albo 2godz po .
U mnie ból brzucha, z którym nie poradzili sobie naprawdę wybitni przedstawiciele medycyny konwencjonalnej, najpierw wykrył właśnie biorezonans, a właściwie spooky pulse https://www.spooky2.pl/product/spooky-pulse-finger-clip-option/ . Tak w prawdzie, to dopiero za czwartym skanem, jedna z częstotliwości okazała się strzałem w dziesiątkę. Nie znam tak do końca przyczynę, czy to wirus, bakteria, grzyb, skłonność genetyczna czy inny patogen. Ale działa. Ostatnio (z miesiąc temu) w ciemno puściłem córce bo skarżyła się właśnie na ból brzucha. Po trzech minutach przeszedł ból trwale.
Szkoda że na tego typu metody ludzie decydują się najczęściej dopiero w krytycznych chwilach, jak np rak.
Biorezonans jest stosowany masowo, bez pytania kogokolwiek o zgodę o chociażby w sieciach wifi, gsm, czy chociażby mikrofalówce. Częstotliwości tam użyte działają na układ nerwowy ludzi i zwierząt. I to jest od dawna odkryte i opisane.
Biorezonans wykorzystywany jest też w medycynie konwencjonalnej i to z pozytywnymi rezultatami. https://pl.wikipedia.org/wiki/Obrazowanie_metodą_rezonansu_magnetycznego
Ja posiadam funkcjonalną maszynę rife spooky od września 2018. Tematem interesuję się kilkanaście lat. Kupiłem aby sprawdzić na sobie, bo tak są o niej różne opinie, jak tylko udało mi się odłożyć trochę kasy. Kupując spookiego, bierze się na siebie całą odpowiedzialność i to mnie przerażało na początku. Zrobiłem też kilka dużych błędów używając jej. Nie wszystko do tej pory udało mi się nią wyleczyć (np dolegliwości kręgosłupowe małżonki, czy alergie u dzieci), ale zawsze działa i przynajmniej udało się je znacznie złagodzić.
Sytuacja zdrowotna mojej rodziny, jak zacząłem używać "rifa", była podobna do tej jak w wątku "trudne sytuacje" na orgu. Choroba chorobe poganiała.
@Agmar Tak. Spooky korzysta do biofeedacku (diagnozy, czyli informacji zwrotnej) z technologii o wiele bardziej zaawansowanej niż rezonans magnetyczny, który korzysta w zasadzie tylko z fal elektromagnetycznych. Jest to tak różne, od tego co uczyliśmy się na fizyce, że czasem trudno w to uwierzyć. Jednak sprawdziłem na sobie i działa. Opiszę dwa najciekawsze.
Podobieństwo molekularne, które opisuje eksperyment z dwoma molekułami stworzonymi w ten sam sposób i w tym samym czasie. Po rozdzieleniu działając jakimiś częstotliwościami na jedną, druga generowała identyczne. Takie naukowe voodoo. W praktyce sprawdziłem tą teorię na komarach. Złapałem kilka sztuk, poddałem wymiatataniu częstotliwościami (sweep), co praktycznie unieszkodliwiło mi komary na podwórku. Opisywałem to w innym wątku.
Fale skalarne. Jest to rodzaj fal radiowych, którymi posługuje się organizm ludzki. Diagnoza za pomocą skalara, pokazuje niedobór tych częstotliwości, które występują w komórkach, czyli innymi słowy, opisuje osłabienie organizmu, często niemożliwe do zdiagnozowania innymi metodami.
Standardowa diagnoza np BICOM (przykład z linku podanego przez Spiocha), wykrywa opór organizmu na daną częstotliwość. Błędem jest myśleć że takie skanowanie służy diagnozie. Biorezonans-biofeedback generalnie nie powinien służyć diagnozie gdyż:
1. Patogen modyfikuje częstotliwości na której działa, często w ten sposób ukrywa się przed systemem obronnym organizmu.
2. Jedno skanowanie, nawet testowe, potrafi wybić jeden rodzaj patogenu (np ten powodujący katar, czy ból głowy) i wynik jest wtedy zupełnie do niczego niepotrzebny.
Są pewne reguły, które trzeba samemu zrozumieć i ich przestrzegać, bo faktycznie można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. Jednak nie jest to żadna magia i według mnie jest to osiągalne dla przeciętnego, ale zdrowo-myślącego i cierpliwego człowieka.
No i oczywiście, aby być konsekwentnym - spookyego. Zapuszczasz program tak jak w załączniku poniżej i śpisz jak niemowlę.