Dla mnie hipokryzja takiej postawy jest tak oczywista, że dziwię się, że aż tak analizujecie wypowiedzi tych celebrytek. Za parę lat zresztą może im się odmieni i będą robić wszystko, wydając na to masę pieniędzy, żeby jednak te dzieci mieć...
Dla mnie hipokryzja takiej postawy jest tak oczywista, że dziwię się, że aż tak analizujecie wypowiedzi tych celebrytek. Za parę lat zresztą może im się odmieni i będą robić wszystko, wydając na to masę pieniędzy, żeby jednak te dzieci mieć...
To jest dosc oczywiste, że główny cel tych wypowiedzi to szokowanie, by zyskać popularność. Swoją drogą, ciekawa jestem, jaki byłby odzew, gdyby w pierwszej kolejności postulowali o np. Usypianie psów i kotów Jednak temat jest ważny, co można i w jaki sposób zmienić, by dbać o naszą planetę. P
Książę Harry też troszczy się o środowisko, będzie miał max dwoje dzieci jak twierdzi w rozm owie z Jane Goodall
Rzeczona sama go upomniała w kwestii wydawania na świat potomstwa, czy aby książę nie będzie dzieci miał za dużo.
Czytałam wieki temu jej książki, dobre były.
Szkoda, że zgłupła.
No i? Zmusisz? Nie wszyscy musza, chcą żyć jak ty. Fakt, durnym jest dorabianie di tego ideologii, bo to jak tłumaczenie, a tłumaczyć chyba się nie trzeba
Książę Harry też troszczy się o środowisko, będzie miał max dwoje dzieci jak twierdzi w rozm owie z Jane Goodall
Rzeczona sama go upomniała w kwestii wydawania na świat potomstwa, czy aby książę nie będzie dzieci miał za dużo.
Czytałam wieki temu jej książki, dobre były.
Szkoda, że zgłupła.
No i? Zmusisz? Nie wszyscy musza, chcą żyć jak ty. Fakt, durnym jest dorabianie di tego ideologii, bo to jak tłumaczenie, a tłumaczyć chyba się nie trzeba
Jak to mądrze mówią Francuzi: qui s’excuse, s’accuse - kto się tłumaczy, ten się oskarża
Komentarz
Swoją drogą, ciekawa jestem, jaki byłby odzew, gdyby w pierwszej kolejności postulowali o np. Usypianie psów i kotów
Jednak temat jest ważny, co można i w jaki sposób zmienić, by dbać o naszą planetę. P
https://mamstartup.pl/odzyj-po-smierci-jako-drzewo-badz-dobra-czescia-ekosystemu
Zmusisz?
Nie wszyscy musza, chcą żyć jak ty.
Fakt, durnym jest dorabianie di tego ideologii, bo to jak tłumaczenie, a tłumaczyć chyba się nie trzeba