Mnie zdumiewają te wszystkie skandale pedofilskie. Przecież to obrzydliwe zboczenie, trudno mi pojąć, że zatacza tak szerokie kręgi, że dotyczy tak wielu osób.
Co do Marii Sadowskiej, widywałam ją kiedyś często z mężem i dziećmi w parkach i na placach zabaw, urocza rodzina. To musi być straszne, usłyszeć coś takiego o własnym ojcu.
Mi wystarczyło, że zobaczyłam jakie zdjęcia i obrazy miał Jackson w posiadłości. Aż mnie zemdlilo, normalna osoba nie wiesza sobie w sypialni skrępowanych wypietych dzieci.
Sadowski wydał oświadczenie, że jakaś babka której nie chciał dać kasy uruchomiła aferę . Mnie ciekawi bardzo czy rzeczywiście jest on zboczeńcem czy ktoś ma korzyść z tego że zrobi niego zboczeńca Marysię Sadowska bardzo lubie.sprawia wrazenie prawdziwej.
Jesli zglosilo sie juz ponad 20 ofiar, gosciu mial sprawe wiele lat temu I sie wymigal, zona twierdzi, ze nigdy u nich nie nocowaly dzieci, a jest ti nieprawda, bo wszystkich nie molestowal, ale bardzo czesto dzieci nocowaly I teraz swiadcza.
Sadowski wydał oświadczenie, że jakaś babka której nie chciał dać kasy uruchomiła aferę . Mnie ciekawi bardzo czy rzeczywiście jest on zboczeńcem czy ktoś ma korzyść z tego że zrobi niego zboczeńca Marysię Sadowska bardzo lubie.sprawia wrazenie prawdziwej.
Nie tylko ona, dwie inne dziewczyny pod nazwiskiem potwierdziły, jego skłonności pedofilskie. Jedna też, razem z mamą złożyły zawiadomienie do prokuratury o próbie gwaltu, które zostało jednak umozone. Marysia Sadowska, raczej nie ma z tym nic wspólnego, też była wtedy dzieckiem.
Jeśli winien,powinien być ukarany najsurowiej. Przedawnienie-ostracyzm spolecznotowarzyski i wyraźne,głośne i publiczne potępienie. Z jednoczesnym wsparciem Marii Sadowskiej, która winna niczemu nie jest,pomimo "lansowania" jej przez ojca pokazała i udowodniła,ze jest artystką kompletną,dojrzałą i nie tylko nazwisko ale i talent posiada.
Co gorsza w środowisku artystycznym o tym "się mówiło". Ludzie ostrzegali się wzajemnie, żeby dzieci do niego nie posyłać na wyjazdy. A nagrodę niedawno odebrał za całokształt twórczości...
Ja pamiętam, że nigdy nie lubiłam córki antybohatera afery. Nie rozumiałam jako dziecko, dlaczego jest tak lansowana w tym programie, a i później zrobiła karierę solową, no ale jak się ma tatusia w branży to wszystko jasne.
Mnie też w dzieciństwie irytowała, ale w dorosłym życiu widziałam kilka wywiadów i programów z nią i wydaje mi się, że jest osobą bardzo bardzo pracowitą i sympatyczną. Na pewno nazwisko ojca było dobrą odskocznią i miała inne możliwości niż jej rówieśnicy, ale nie można powiedzieć, że nie ma talentu, czy że nie zapracowała sobie na swoją pozycję w branży. To tak na marginesie. Nie zazdroszczę sytuacji z ojcem. Masakra jakaś.
A jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że raz ze szkolnym zespołem występowałam w TMB. Zabawne, jakie to było wtedy przeżycie - być w tv. A teraz każdy może być na YT i nawet mieć swoich fanów.
Ja prowadzilam takie zajęcia z dziećmi młodszym -o intymnych częściach ciała i co to znaczy,ze sa intymne, kto i w jakich sytuacjach moze na nie patrzeć i ze nie zawsze lekarz ( jak mam chore gardło to przeciez nie powinnam się rozebrać do naga???), kiedy dorosli bliscy juz nie powinni pomagać przy toalecie, co to jest dobra i zła tajemnica, w jaki sposob dorosli mogą skrzywdzić dzieci itp. Ze starszymi o handlu ludźmi,wykorzystywaniu, zachowaniach ryzykownych.
Komentarz
A widzieliście taki duński film "Polowanie?"
Mnie ciekawi bardzo czy rzeczywiście jest on zboczeńcem czy ktoś ma korzyść z tego że zrobi niego zboczeńca
Marysię Sadowska bardzo lubie.sprawia wrazenie prawdziwej.
Marysia Sadowska, raczej nie ma z tym nic wspólnego, też była wtedy dzieckiem.
Z jednoczesnym wsparciem Marii Sadowskiej, która winna niczemu nie jest,pomimo "lansowania" jej przez ojca pokazała i udowodniła,ze jest artystką kompletną,dojrzałą i nie tylko nazwisko ale i talent posiada.
To tak na marginesie. Nie zazdroszczę sytuacji z ojcem. Masakra jakaś.
A jako ciekawostkę mogę powiedzieć, że raz ze szkolnym zespołem występowałam w TMB. Zabawne, jakie to było wtedy przeżycie - być w tv. A teraz każdy może być na YT i nawet mieć swoich fanów.
Rozmawiacie z dziećmi o tego typu zagrożeniach? Kiedy i w jaki sposób, żeby nie zniszczyć wrażliwości i czystości dziecka?
Mówię im, że mają miejsca których nikt nie może dotykać ani oglądać ( poza lekarzem ale to za ich zgodą albo rodziców) .
Ze starszymi o handlu ludźmi,wykorzystywaniu, zachowaniach ryzykownych.