Filmik żenująco kretyński i mocno obraźliwy dla osób z niepełnosprawnością. Nie wiem kto to Pszoniak, być może pwinnam się wstydzić, ale wcale nie chcę się dowiedzieć. O istnieniu p. Hołowni też dowiedziałam się z tego forum. Normalnie niesiecie kaganek oświaty ciemnym masom...
Nie no, jako człowiek akinowy jakieś tam rolę Pszoniaka jednak widziałem. Korczak bodaj? Niemniej traktuję go jak siebie i innych obywateli w tej sprawie.
Z innej beczki. Miałem okazję w dodaj w TVN spotkać się z Magdaleną Środą. Zastanawia mnie jak pani (profesor w końcu) konsekwentnie przekaz życia kreśli o uciśnionych kobietach np. w odpowiedzi na moje wspomnienie o starzejącym się społeczeństwie mówi o fali rozwodów koło 60tki podkreślając , że mężczyźni w tym wieku znajdują sobie 40letnie kobiety, które się nimi opiekują.
A tu odpowiedź Jezuity ojca Wojciecha Ziółka na popis dominikanina.
o. Wojciech Ziółek. „Kolejny raz w życiu zachwycam się Bożą sprawiedliwością! Okazuje się bowiem, że głupotę Pan Bóg rozdzielił równomiernie między wszystkie narody, stany i zakony. O żadnym nie zapominając” – napisał na Twitterze.
A tu odpowiedź Jezuity ojca Wojciecha Ziółka na popis dominikanina.
o. Wojciech Ziółek. „Kolejny raz w życiu zachwycam się Bożą sprawiedliwością! Okazuje się bowiem, że głupotę Pan Bóg rozdzielił równomiernie między wszystkie narody, stany i zakony. O żadnym nie zapominając” – napisał na Twitterze.
Miałem okazję w dodaj w TVN spotkać się z Magdaleną Środą. Zastanawia mnie jak pani (profesor w końcu) konsekwentnie przekaz życia kreśli o uciśnionych kobietach np. w odpowiedzi na moje wspomnienie o starzejącym się społeczeństwie mówi o fali rozwodów koło 60tki podkreślając , że mężczyźni w tym wieku znajdują sobie 40letnie kobiety, które się nimi opiekują.
Ale co dokładnie Cię dziwi, bo nie rozumiem?
Oczekiwałbym chociaż odrobinę zniuansowanej refleksji.
Komentarz
Źródło pierwsze z brzegu .
Hołownia też głosi że świnie które zjadłam będą mnie sądzić na sądzie ostatecznym.
Poszukam filmiku
To co, nie wybijać już?
Niemniej traktuję go jak siebie i innych obywateli w tej sprawie.
Z innej beczki.
Miałem okazję w dodaj w TVN spotkać się z Magdaleną Środą. Zastanawia mnie jak pani (profesor w końcu) konsekwentnie przekaz życia kreśli o uciśnionych kobietach np. w odpowiedzi na moje wspomnienie o starzejącym się społeczeństwie mówi o fali rozwodów koło 60tki podkreślając , że mężczyźni w tym wieku znajdują sobie 40letnie kobiety, które się nimi opiekują.
https://natemat.pl/284579,gajos-apeluje-by-ni-zostawac-w-domu-nie-swiruj-idz-na-wybory
pewnien dominikanin (czemu mnie to nie dziwi że akurat dominikanin?) też się w to włączył
Być może brak telewizji od 10 lat mnie wybił z obiegu. Miał być Rychard lub Krzemiński, byłoby może sensowniej.